Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542604

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kaikan Phrase (TV)
Sensual Phrase * * * *
快感フレーズ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-03-02 14:34:59
Létrehozás időpontja: 2011-09-05 16:39:39
Eddig megtekintve: 3245 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: alissz

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Romantika;
Epizódok száma:
44
Japán megjelenés éve: 1999
Alkotó(k): Shinjo Mayu

Ismertető:

A 18 kötetes shoujo mangát Shinjo Mayu írta, és 1997-2000-ben jelent meg a Shogakukan és a Shoujo Comic gondozásában. Az anime népszerûsítésére két zenekar is alakult Japánban, a Lucifer (Λucifer) és az e.Mu. A két zenekar énekelte fel az animét, igaz nem értek el olyan sikert, mint amilyet szerettek volna. Az anime elsõ részét 1999.04.20-án tûzte mûsorára a Tv Tokyo.

Történet:

Mindenki szeretné valóra váltani álmait, és vágyait. A kikövezett út, amin haladnunk kell nagyon nehéz, és tele van buktatókkal. A célunk eléréséhez rengeteg megpróbáltatáson és sok leküzdhetetlen akadályon kell keresztül mennünk. Santa halad álmai megvalósítása felé. Egy zenekarban dobol, ahol a barátnõje énekel. Egy világ omlik össze benne, amikor megtudja, hogy barátnõje megcsalta. A zenekarban nincs egyetértés. Így Santa és barátja Yukifumi úgy döntenek, elhagyják a zenekart, és egy saját bandát alakítanak. Yukifumi nagyon jól gitározik, és énekelni is tud, de jobban szeret gitározni. A zenekar alapítás bizony nem is olyan egyszerû feladat, mint amilyennek látszik. Hamar szembesülnek a valósággal. Towa és Atsuro szívesen csatlakozik a zenekarhoz, mint gitáros. Na de a zenekar énekes nélkül mit sem ér. Az élet még tartogat meglepetést, és egy bárban felfedezik az igazi tehetséget: Sakuyát. Sakuya nagyon menõ, és elképesztõen jó hanggal áldotta meg az élet. Még fiatal, és esze ágában sincs csatlakozni a zenekarhoz. Egy csellel mégis rákényszerítik, hogy a banda énekese legyen. A zenekar neve Λucifer.
A történetünk csak most veszi kezdetét. Sakuya szeret dalszövegeket írni, csak éppen egyik sem az igazi. A sikerhez vezetõ úthoz viszont új számok is szükségesek. A számokhoz pedig elengedhetetlen kellék a szöveg. A véletlen mûve, vagy a sors akarja-e így, de Sakuya egy baleset folytán belebotlik egy középiskolás lányba, Aine-be. Aine elejti a verses füzetét, amiben saját versei vannak. Sakuyának megtetszenek az írásai, és a többiek beleegyezésével csatlakozik a csapathoz, mint szövegíró. A rock banda nehézségei csak most kezdõdnek, mert a színen feltûnik a rivális csapat az e.Mu, akik szívesen látnák a többiek bukását. Nyomon követhetjük Sakuya és Aine között hogyan alakul ki a szerelem. Aine-nek viszont rengeteg megpróbáltatáson kell keresztülmennie, mert aki egy sztárba szerelmes, annak szembe kell néznie a rajongók haragjával. Yukifumi múltjával is megismerkedünk. Santa érzelmeinek alakulását is megfigyelhetjük. Towa és Atsuro kapcsolata más irányt vesz. A zenekarnak sikerül túlélnie a rengeteg megpróbáltatást? Sikerül rendbe hozniuk magánéleti problémáikat?

Az animében megszólaló zenék egytõl-egyig csodálatosak, illenek az anime hangulatához. A karakterek szépen kidolgozottak. Az anime a valóságot mutatja be nekünk, életszerû helyzetekkel. A történetünk haladtával nyomon követhetjük a zenekar fejlõdését, amibõl nem hiányozhat a rivalizálás, csalódás, szerelem, családi konfliktusok, féltékenység és persze nem utolsó sorban a hírnév, és a pénz. Az anime rengeteg meglepetést tartogat mindenkinek romantikával átszõve, aminek a hangulatát a J-rock, J-pop adja meg, ami egészen fantasztikussá teszi az egész légkörét.

Opening:
1: "サバイバル (Survival)" ea. GLAY
2: "堕天使BLUE (Datenshi Blue)" ea. Λucifer
3: "Cの微熱 (C no Binetsu)" ea. Λucifer
4: "TOKYO幻想[イリュージョン] (Tokyo Illusion)" ea. Λucifer

Ending:
1: "Everlasting" ea. FEEL
2: "蜃気楼 (Shinkirou)" ea. FEEL
3: "Overhead Run" ea. Transtic Nerve
4: "love around" ea. e.Mu
5: "堕天使BLUE (Datenshi Blue)" ea. Λucifer


Fõszereplõk:

Yukimura Aine (雪村 愛音), szövegíró:
Nagyon kedves középiskolás lány, aki gyönyörû verseket ír. Az élete akkor változik meg, mikor találkozik Sakuyával. Rengeteg nehézségen megy keresztül, de a végén rámosolyog a szerencse csillaga. Szerelmes Sakuyába, és mindent megtesz azért, hogy a fiú mellett lehessen. A zenekar tagjaival is jól kijön.

Ookochi Sakuya (大河内 咲也), énekes:
Nagyon szeret motorozni, és szívesen száguldozik vele. A hangja valami fenomenális, és a kinézetére sem lehet panaszunk. Nagyon jól tudja, hogy szép hangja van, és a zenekarnak szüksége van rá, és néha ezt ki is használja. Sok idõ telik el addig, míg rádöbben mennyire megdobogtatja a szívét a középiskolás lány. Amikor nyilvánosan is kiderül kapcsolatuk, Sakuya rajongótábora nem nézi jó szemmel az eseményeket, és Aine életére törnek. Sikerül Sakuyának megvédenie a törékeny lányt?

Todo Yukifumi "Yuki" (藤堂 雪文), gitár:
Nagyon jól gitározik, és a hangjára sem lehet panaszunk. A hosszú haj nagyon jól áll neki, és az öltözködése is menõ. A történetünk haladtával megismerkedünk közelebbrõl a múltjával, és megismerjük érzéseit is a zenekar irányában.

Nagai Yoshihiko "Santa" (永井良彦), dobos:
A zenekar egyik alapítója. Nagyon sokáig bántja, amit a barátnõje tett vele, de idõvel a sebek begyógyulnak, és talán boldog lehet. Nagyon jól dobol, és mesterien ért a zenéhez. Sikerül megtalálnia a boldogságot?

Sakuma Kazuto "Towa" (佐久間和斗), basszusgitár:
Az öltözködése furcsa, és néha elég sok sminket használ, nekem az a benyomásom volt elsõ ránézésre, hogy a másik nemhez vonzódik. Nagyon jó barátja Atsurónak, de lehet, hogy többet érez iránta.

Kiryuu Atsuro (桐生 敦郎), gitár:
Nagyon rendes, és aranyos. Van egy lánytestvére, aki a történetben elég sokat szerepel. Nagyon jól gitározik, és mindenkivel jól kijön.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Kata asztalos

2020-09-15 20:13:08

Neked tetszik,de kár, hogy nincs fent az összes része, csak az első 5.resz.