Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2505131

Regisztrált felhasználók
száma:
24816

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
ancsa
2020-11-27 22:02:00
Munszu
2020-11-27 21:52:00
darajavahus36
2020-11-27 20:03:19
Grimlock
2020-11-27 18:33:50
Csixie
2020-11-27 14:47:57
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Gravitation (TV)
* * * *
グラビテーション

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:17:31
Létrehozás időpontja: 2007-10-22 00:00:00
Eddig megtekintve: 3685 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ingrid

Típus: TV
Műfaj: Komédia; Romantika; Shounen Ai;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2000

Ismertető:

Kezdésnek leszögezném, hogy ez egy shounen-ai, vagyis fiú-fiú kapcsolatról van szó benne. De nem kell aggódni! Csóknál többet nem mutatnak.
Tehát az anime Shindou Shuichi és Yuki Eiri kapcsolatáról szól. Shuichi a Bad Luck nevezetű banda énekese, amit barátjával, Nakano Hiroshival (basszusgitáros) alapított. Egyik este, mikor az utcán sétálgat és épp egy dalszöveget irogat, a szél kifújja kezéből a papírt, egyenesen Eiri kezébe. Eiri regényíró és nagyon erős kritikával illeti Shuichi művét. Ezt persze Shuichi nem hagyja annyiban, és mihelyt fény derül a férfi kilétére, azonnal megkeresi. Elcsattan az első csók és innentől kezdve nincs megállás! Shuichi többet akar, és nem hagyja magát lerázni. Miközben próbálja meglágyítani Eiri szívét, mókás helyzetekbe kerülnek. A vége felé Eiri is kezd rádöbbenni szerelmére Shuichi iránt. Eközben persze a Bad Luck karrierje fényesen ível felfelé, ami időközben új taggal is bővül, Fujisaki Suguruval, aki ezentúl a billentyűkért felel.

Nemcsak a főszereplők, de a mellékszereplők is jól kidolgozottak és igazán színessé teszik az animét. Szerintem nagyon jó anime, úgyhogy csak ajánlani tudom! A történet 13 részen keresztül játszódik, és szerintem a befejezés is elég jóra sikerült. Viszont aki nem érzi lezártnak a sorozatot, az nézze meg az OVA-t, ami ténylegesen lezárja a storyt.


Szereplők:

Shindo Shuichi:
Egy 18-19 éves ifjú popénekes, aki próbál feltörni a szakmában. A Bad Luck énekese, saját maga írja a dalszövegeket. Kicsit szeleburdi, szétszórt, de nagyon kedves srác. Igencsak hangulatember. Ha ihletet kap, csapot-papot otthagy, tekintet nélkül másokra. Szereti Sakano idegeit tépni.

Yuki Eiri/ Eiri Uesugi:
Egy 22 éves író. Tőle kapja meg Shuichi az első kritikáját, ami nem volt épp barátságos. A nők bomlanak érte, mert szerelmes regényeket ír, de nem abban a csöpögős stílusban. Nagyon rideg a jelleme, próbál mindenkit távoltartani magától. Nem szeret senkit. Különben van két testvére is. A nevénél egyébként nincs hiba, a második az eredeti neve, de egy bizonyos esemény következtében nevet változtat.

Nakano Hiroshi:
Ő Shuichi legjobb barátja, mindig mellette áll és segít neki megoldani a problémáit. Pl. ő vigasztalja meg mindig Shuichit, mikor Yuki kidobja. Kedves fickó és szeret sokat poénkodni. Hiro a Bad Luck gitárosa, 19 éves.

Fujisaki Suguru:
Ő a Bad Luck szintetizátorosa, és egyben a banda legifjabb tagja is, 16 éves. Kedves fiú, de egy kicsit félénk.

Sakuma Ryuichi:
A Nittle Grasper frontembere és egyben a Bad Luck riválisa is. Van egy Kumagoro nevű plüssnyuszija, amit mindenhova magával visz, 31 éves.

K:
A csapat menedzsere. Amerikai származású, és állandóan hord magánál fegyvert „önvédelemből”, amit előszeretettel használ is. Egyébként nagyon megbízható, családos ember. 33 éves.

Seguchi Thoma:
A Nittle Grasper szintetizátorosa, és az NG elnöke. Felesége Mika, aki Yuki nővére is egyben. Kettejük kapcsolatáról rosszindulatú pletykák is felröppennek, 32 éves.

Ukai Noriko:
A Nittle Grasper másik szintise, 28 éves.

Mika Seguchi:
Thoma felesége és Yuki, valamint Tatsuha nővére, 29 éves.

Uesugi Tatsuha:
Yuki és Mika öccse. Szerelmes Ryuichibe. Nagyon mérges lesz Yukira, mikor megtudja, hogy a Nittle Graspernek ír dalszöveget, 16 év körüli.

Ayaka:
Yuki jegyese, de ő nem szereti szegényt. Viszont Hiróval nagyon jó barátságba kerül, 16 éves.

Sakano:
A Bad Luck producere. Shuichi állandóan kiakasztja valamivel. Állandóan idegeskedik. Egyszer még ez fogja a sírba vinni, 29 éves.

Eddigi hozzászólások száma: 7
Korábbi hozzászólások:
1. 2.

2.

Barbara-chan

2008-01-05 13:02:42

Én az a+ reklámjában hittem, de mikor az animében kiderült, hogy fiú... kicsit meglepődtem! XD - fetrengo nevetés

1.

Milcsa

2007-12-29 12:14:08

Jó kkis anime bár én az első 3 részénél azt hittem hogy Shindou lány XD - fetrengo nevetés :D - nagy mosoly Aztán megvilágosodtam