Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2385343

Regisztrált felhasználók
száma:
23677

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1630

Utolsó 5 látogatónk:
Csabesz
2019-08-22 15:10:09
Darkk_Pain
2019-08-22 15:01:39
SoulOfCinder
2019-08-22 13:23:24
Grimlock
2019-08-22 11:58:20
kacsa288
2019-08-22 10:57:10
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Shamanic Princess (OVA)
* * * *
シャーマニックプリンセス

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-12-12 18:12:54
Létrehozás időpontja: 2011-12-02 21:15:14
Eddig megtekintve: 1566 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: OVA
Műfaj: Akció; Bishoujo (Beautiful Girl); Fantasy; Mágia; Romantika;
Epizódok száma:
6
Japán megjelenés éve: 1996

Ismertető:

Az Őrzők Világából egy gyönyörű fiatal nő érkezik a Földre, egy menyétszerű kis lény társaságában. A nő neve Tiara, aki sámánikus mágiával bír, különböző árnyéklényeket képes megidézni és maga is átalakulni a segítségükkel. A menyétszerű lény, Japolo, a partnere, afféle mágikus alárendelt, aki szolgálja és mindenben a segítségére van.
Tiara feladata, hogy visszavigye az Őrzők Világába az onnan ellopott Yord Trónját, amely hazájának alappillére, mágiájának forrása, enélkül az Őrzők Világa nem sokáig létezhet.
Az Őrzők Világában mágiahasználók mellett úgynevezett neutralizálók is léteznek, akiknek nincs saját mágikus erejük, pusztán másokét képesek semlegesíteni. Nekik kell vigyázni és kontroll alatt tartani Yord Trónjának mérhetetlen erejét. Yord Trónja egy tárgy – egy festmény – formájában megjelenő mágikus entitás, amely nem túl jóindulatú. Aki ellopta, szintén egy neutralizáló, Kagetsu, aki nem más, mint Tiara volt szerelme, ráadásul gyermekkori legjobb barátnőjének, a gyöngéd Sarának a bátyja. De miért is fordult világa rendje ellen, és követte el a lopást, megölve közben Tiara korábbi mágikus partnerét? Talán köze van ehhez annak, hogy Sara nem sokkal korábban eltűnt?

Tiara egy földi lányiskolában felfedezi szintén gyerekkori barátját, később riválisát, az intelligens, összeszedett és gyönyörű Lenát, akit partnerével, Leonnal együtt az Őrzők Világa már korábban elküldött Yord Trónjának visszaszerzésére…csakhogy erről Tiarának mit sem említettek. Lena szembefordul Tiarával, mert közben Kagetsu oldalára állt: úgy tűnik, Kagetsu húgát, Sarát meg kell menteni, és ehhez szükséges Yord Trónja. Vagy talán éppen ahhoz van köze, hogy veszélybe került?


A válaszokat megtudja, aki megnézi ezt a kis OVA-t. A történet kerek, bár néhol kissé aprólékosabban kidolgozott lehetne, a zenék kellemesek, a rajzok – a készítés korának megfelelően – szemet gyönyörködtetően szépek, jóllehet inkább a fiúk számára nyújtanak sok eye-candyt a rengeteg bishoujo szereplővel. Ami eléggé zavaró, a 6 rész fura kronológiája: az első négyben lényegében lezajlanak az események, míg az utolsó kettő egy visszatekintés a szereplők fiatalkorára, hogy megtudjuk, mik vezettek pontosan a korábbi eseményekhez. Ajánlható a legfiatalabbakon kívül bárkinek egy kis délutáni vagy esti szórakozás keretében.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.