Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2503942

Regisztrált felhasználók
száma:
24798

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
Lavina
2020-11-24 03:16:00
sora148
2020-11-23 20:33:51
Grimlock
2020-11-23 18:27:43
Bandi211
2020-11-23 16:35:45
Csabesz
2020-11-23 15:23:20
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Boku wa Kisu de Uso wo Tsuku (Manga)
Boku wa Kiss de Uso wo Tsuku * Mysterious Honey * * *
僕はキスで嘘をつく

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-04-05 14:13:12
Létrehozás időpontja: 2012-03-29 11:02:05
Eddig megtekintve: 2225 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Romantika; Shoujo;
Kötetek száma:
2
Japán megjelenés éve: 2008
Alkotó(k): Touma Rei

Ismertető:

Kitazono Meiko imádja a könyveket, főleg a titokzatos detektívregényeket, és órái után minden nap az iskola könyvtárát bújja és ezeket olvassa. Egy napon elszundikál olvasás közben, és amíg alszik, valaki megcsókolja. Ám ahogy felébred, a „tettes” eltűnt mellőle, négy fiú van viszont a könyvtárban. A lányok-kedvence pajkos szépfiú harmadéves Shinoda Shinobu, aki mellesleg a könyvtár-felügyelő, annak „barátja”, a hűvös, intellektuális, szintén sok szívet megdobogtató Mikoshiba senpai, Meiko osztálytársa, a tipikus „rendes srác”, egyébként a suli atlétikacsapatában futó sportos Mogami, valamint annak elsőéves csapattársa, a bájos kisfiús arcú Hachiya-kun. De vajon melyikük lopta el álmában Meiko élete első csókját? Bele lehet-e egyáltalán szeretni egy csók alapján egy nem látott ismeretlenbe?

Meiko persze mindenképpen ki szeretné deríteni, ki volt az elkövető, de nincsen könnyű dolga a fiúkkal. Shinoda csapja neki a szelet, Mikoshiba ellentmondásos módon közeledik hozzá, Mogami gondoskodik róla és Hachiyáról is kiderülhet, hogy ártatlan arca ellenére mégsem gyerek. Meiko zavarban van ahhoz, hogy direkt végigkérdezze „gyanúsítottait”, ám úgy tűnik, van, aki félretájékoztatná, és van, aki meg „nyomokat” hagyna neki. Ugyanakkor annak is el kell dőlnie, valóban az a rejtélyes csók-e a fontos, vagy ettől függetlenül odaadhatja Meiko a szívét a fiúk egyikének…


Érdemes második esélyt adni, ugyanis Touma Rei első mangája amit olvastam, nem tetszett különösebben, mégis megpróbálkoztam ráérő időmben ezzel, és nagyon kellemesen meglepő csalódás ért. Az S no Yuiitsu M no Zettai-jal ellentétben, itt mind a történet rendben van, mind pedig kifejezetten szépek a rajzok, és sikerült nem szokványos figurákat rajzolni (amit ott kifogásoltam, unalmasan hasonló karaktereket használt), hanem egyénieket, legalábbis az általa eddig látottak közül, a főszereplő lány karaktere pedig más mangákkal összevetve is emlékezetes, jól megjegyezhető. A történet maga a szokásos háremtörténet, a lánynak választania kell a négy különböző típusú fiú közül, és jó ideig nem lehet eldönteni, ki is adta neki azt a bizonyos csókot – az már hamarabb kisül, kihez húz ő, ezt mondjuk még késleltethette volna a mangaka picit. :) Mivel itt nem oneshotokról volt szó, a történetnek is volt elég ideje, és bár a vége némileg fura volt nekem, de végső soron elégedett voltam vele. Ezt a mangát bátran ajánlom a románckedvelőknek, nem túl hosszú, egyszerre végig lehet olvasni.

Kis kiegészítés: Egy héttel később, hogy a mangát olvastam, rábukkantam a második kötetében kiadott Extra oneshotra, ami a Hakka Drops címet viseli. Ez már nem olyan jó, mint a leírásban szereplő manga, története a Takashinába szerelmes Haruko körül forog, aki úgy érzi, egy doboz színes gyümölcsös cukorka között ő olyan, mint a legalul lapuló mentolos, amit csak kevesen választanak, míg a Takashina körül forgolódó sok lány a gyömölcscukorkák, akik közül egyikkel sem jár egy hónapnál tovább. De talán egy nap a mentolos cukorkára is sor kerül?

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Jillian

2012-03-30 16:10:12

Így elsőre (olvasás előtt) nekem egy jó kis lustulós szombat délutáni mangának tűnik ;) - kacsint