Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2407272

Regisztrált felhasználók
száma:
23834

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
danitigi
2019-11-13 00:01:51
gyusza123
2019-11-12 23:45:12
Skatopia
2019-11-12 23:05:07
gyorgyi
2019-11-12 22:48:14
Bence10
2019-11-12 22:42:51
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Deep Love: Ayu no Monogatari (Manga)
Deep Love: The Story of Ayu * Deep Love: Ayu's Story * * *
Deep Love アユの物語

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:07:01
Létrehozás időpontja: 2012-02-11 16:23:01
Eddig megtekintve: 1720 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Jillian

Típus: Manga
Műfaj: Dráma; Ecchi; Pszichológiai; Romantika;
Kötetek száma:
2
Japán megjelenés éve: 2004
Alkotó(k): Yoshii Yuu

Ismertető:

Kicsit furcsa egy olyan mangáról írni, amit egyszerre tudok ajánlani nektek úgy, hogy közben lehet, hogy sok más embert fogok lebeszélni az elolvasásról. Az ok, amiért ezt teszem az az, hogy ennél sötétebb, szívbemarkolóbb, elgondolkodtatóbb mangát még eddig nem sokat olvastam.

Az Ayu no Monogatari a Deep Love című sorozat első része. A sorozat részeire egytől-egyig jellemző, hogy az általunk szeretett és csodásnak tűnő Japán egy teljesen más, sokkal sötétebb, kegyetlenebb és gonoszabb oldalát mutatja be. A sorozat kötetei egymásra épülnek, de az egyes kötetekben a főszereplő személye mindig más, és ezen szereplőknek mindig egy-egy saját, személyes drámáját ismerhetjük meg. Az eseményeket gyakran jó lenne megállítani egy-egy pontban, egy-egy eseménynél, és akkor talán boldogan is állnánk fel a monitor elől. Ám a Deep Love nem erről szól…

A történet főhőse a 17 éves Ayu, aki teljesen kiábrándult a világból, semmi sem érdekli, nincs senki vagy semmi, aki és ami motiválná. Ilyen körülmények között az sem jelent neki komoly problémát, hogy a testét árulja. Egy nap befogadja egy idős néni, aki mellett viszont a világ számára eddig ismeretlen oldalát ismeri meg, és szép lassan megtanul szeretni. Kicsit később az idős asszony halála után, Ayu megismerkedik a nő örökbefogadott unokájával is, aki súlyos szívbetegségben szenved. Ayu életében először őszintén szerelmes lesz, és Yoshiyuki lesz az az ember, akiért mindent feláldozna …


A szép rajzok ellenére, ahogy a rövid ismertetőből is látszik nem egy kellemes, humoros, happy enddel végződő mangára lehet számítani. A sokszor sokkoló, gyakran ecchivel fűszerezett jelenetek miatt a 16 éven aluliaknak semmiképp sem ajánlom a manga elolvasását. De azok se olvassák el, akik depresszióra hajlamosak, a közelmúltban szakítottak a párjukkal, vagy bármilyen tragikus eseményen vannak túl.

Viszont arra tényleg kitűnő a manga, hogy egy kicsit magadba nézz, és eltöprengj azon, hogy milyen szerencsés vagy, hiszen az általad legrémesebbnek titulált dolog, ami az utóbbi pár napban (lehet, hogy meg)történt veled az az, hogy a szüleid nem engedtek el este szórakozni, vagy az, ha rosszul sikerült a dogád, esetleg az, ha összetört a kedvenc bögréd, netalántán az, hogy az orrod előtt ment el a reggeli busz, és a legjobb barátod nem 100%-osan csak rád koncentrált, amikor minden ilyen apróságról be akartál neki számolni.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.