Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2496133

Regisztrált felhasználók
száma:
24718

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
11kong11
2020-10-30 23:29:07
csviki18
2020-10-30 20:41:37
megan17
2020-10-30 20:36:18
Grimlock
2020-10-30 17:58:56
Rachel719
2020-10-30 14:21:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Green Green (TV)
* * * *
グリーングリーン

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:18:05
Létrehozás időpontja: 2007-10-26 00:00:00
Eddig megtekintve: 1889 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: TV
Műfaj: Ecchi; Komédia; Shounen;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2003

Ismertető:

Ez az anime egy erotikus videojátékból született, és meglehetősen jól reprezentálja, mit is értenek a japánok ecchi alatt. Szóval felejtsétek el a pusztán fehérnemű-villogtatásból és zavarba ejtő szituációkból álló, „szelíd” ecchit! Maga a - túltengően hímneműekből álló - készítőgárda célja bevallottan az volt, hogy nézés közben az emberben az az érzés támadjon: Hát ezek totál idióták!? Ezt maradéktalanul sikerült is elérniük. Ennek megfelelően túlteng benne a szexualitással kapcsolatos, gyakorta már perverzióba hajló humor. Bár romantikus szálat is igyekeztek belefűzni, ez meglehetősen kidolgozatlanra sikerült. A teljes történet és a rajzolás is hagy némi kifogásolnivalót maga után, főleg az erotikamentes részek lehetnének jóval igényesebbek.
Az anime eredetileg 12 részesnek készült, ám később egy OVA, a Green Green Thirteen – Erolutions révén kiegészült egy 13., extra epizóddal, amely már a hentai kategóriába csúszott át. Ez valahol folytatja a történetet, amely egyesek szerint a 12. résszel hirtelen, igazából lezáratlanul szakadt meg, mások szerint viszont kár volt vele elrontani a sorozatot. Szóval, ez az anime igazán megosztja a közvéleményt: mindkét előjelű legek között is emlegetik.

A Kanenone Gakuen egy hegyek közti, elzárt helyen található bentlakásos fiúiskola, amelynek igazgatósága egy lányiskolával való összeolvadás révén a koedukált iskolává való átalakítását tervezi a közeljövőben. Hogy ennek megvalósíthatóságát ellenőrizzék, a szóban forgó lányiskola lakóit egy hónapnyi próbaidőre áthívják erre az „isten hátamögötti” helyre, ahol a lányok szörnyülködésére nemcsak légkondicionáló nincs, de még a mobiltelefonok se működnek, mert nincs térerő. De ez és az egyébként is kezdetleges körülmények jelentik a kisebbik rosszat: ott van még egy csapatnyi „kiéhezett” kamasz srác, akik hónapok óta nem láttak nőnemű személyt, és a lányok érkezte felettébb feltüzelte őket! A legrosszabb közülük az Idióta Trió, akiknek más se jár az eszükben, csak hogy egy - lehetőleg kívánatos fizikai adottságokkal rendelkező - leányzó közelébe jussanak, és semmilyen szégyentelen praktika nem hiányzik a fegyvertárukból! A Trió tagjainak szobatársa és barátja a fiú főhős, Yuusuke pedig akaratlanul is, de mindig belekeveredik - pontosabban belerángatják - a bajba.
Ha mindez még nem volna önmagában is elég, az érkezettek között van egy némileg furcsa lány, Midori, aki az első pillanatban a nyakába ugrott és azóta is lerázhatatlanul szerelmével üldözi. Élt valamikor, hosszú-hosszú idővel azelőtt egy férfi és egy nő, akik tiltott szerelembe estek egymással, amelynek nem volt szabad beteljesülnie abban a korban. Mindketten meghaltak, de azt az ígéretet tették egymásnak, hogy egy másik korban újjászületnek, és akkor soha többé semmi nem választhatja majd el őket egymástól. Midori ennek a szerelmespárnak a női tagja, aki a jövőből jött vissza, hogy megtalálja Yuusukét - csakhogy ellentétben vele, a fiú semmire nem emlékszik. Midorinak meg kell szerettetnie magát vele, és elérnie, hogy visszaemlékezzen arra a régi időre. Vannak azonban, akik ebben meg akarják akadályozni... Lehetséges, hogy az a sorsuk, hogy soha ne maradhassanak együtt?


Szereplők:

A lányok:

Chitose Midori:
Energikus, vidám lány, aki nem fogja vissza magát, mindig kimondja, ami foglalkoztatja, és ez nem más, mint csakis Yuusuke! Mással sem foglalkozik, csak hogy végre felkeltse az érdeklődését, és ezért bármire vállalkozik, amiről azt hiszi, a fiúnak kedvében járhat vele. Ugyanakkor másokkal, még az Idióta Trióval is kedvesen bánik, például ellátja őket tanácsokkal, hogyan hódítsanak meg egy lányt - de persze ezek rendre csődöt mondanak.

Kutsuki Futaba:
Ő a kemény, vadóc lány, aki ki nem állhatja a fiúkat, és csak a legrosszabbat várja tőlük. Az Idióta Trió kifejezetten undorítja és dühíti, és kezdetben Yuusukét is egy kalap alá veszi velük. Mindegy neki, mivel, ököllel, lábbal vagy éppen baseball-ütővel, de el szándékozik bánni a fiúkkal. Ki nem állhatja, hogy Kanenone Gakuenben kell lennie, és ezért egyszer el is próbál szökni, ekkor derül ki, hogy különös, természetfeletti képességei is vannak, például látja a szellemeket. Yuusuke a segítségére siet egynémely szorult helyzetben, és Futaba váratlanul azon kapja magát, hogy kezdi megkedvelni a fiút, és jobb véleménnyel lenni róla. Később Midori próbálkozásait szemlélve ráébred, hogy beleszeretett a fiúba.

Kutsuki Wataba:
Futaba húga, mosolygós, nem túl komoly lány, a nővérére nagyon felnéz. Ugyanakkor ő is kissé fura, minthogy rajongottja egy Togemura-san nevű, cserepes kaktusz, „akit” mindenhová magával hurcol, „akivel” beszélget, és láthatólag meg is érti. Ezenkívül bajban - például az Idióta Trió fellépései alkalmával - „magical girl” stílusban támad vele :D.

Morimura Reika:
Még egy titokzatos lány, aki tud a Yuusuke és Midori között levő múltbeli kapcsolatról, illetve Midori szándékairól, és mindent elkövet, hogy megakadályozza a sikert. Folyton azt mondogatja Midorinak: adja fel, mert a sors nem hagyja úgysem, hogy Yuusuke meg ő valaha is együtt lehessenek. Inkább Futabával próbálja összehozni a fiút, hogy így is meggátolja Midorit terve valóra váltásában.
Reika csak az anime TV sorozatban jelen lévő szereplő, sem a game-ben, sem az OVA-kban nem található meg.

Minami Sanae:
Szégyenlős és gyenge egészségű lány, aki az orvosa tanácsára jött Kanenone Gakuenbe, annak a reményében, hogy a tiszta levegő, a természetes környezet jótékonyan hat majd az egészségére. Wakaba és Togemura-san a védencévé fogadja, amire szüksége is van. Erre egyik ok, hogy az Idióta Trió egyik tagja kiszemeli magának, ő viszont szegényke halálra rémül a széptevési stílusától.

Iino Chigusa sensei:
A lányokra felügyelő kísérő, ápolónő, aki kissé szabadan értelmezi a gardedám szerepét. Mert igazából nem lát sok rosszat abban, ha a lányok flörtölni kezdenek a srácokkal. Sőt, még segítené is alkalmanként a „jó kapcsolatok” kialakulását.


A fiúk:

Takazaki Yuusuke:
Kedves, rendes, és voltaképpen szégyenlős fiú, aki viszont szobatársai és barátai - bár hogy ez a barátság hogyan szövődött? - révén folyton pácba kerül. Az Idióta Trió ugyanis mindig magával rángatja barátságukra hivatkozva, valahányszor valami disznóságra készülődnek, például leskelődni a lányok fürdőjében, vagy éjszaka belopakodni az alvótermeikbe. Tulajdonképpen kihasználják, hogy nemigen tud férfiasan nemet mondani: a feladatokat mindig rátestálják, és sokszor Yuusukét odadobván csalinak akarják kikaparni a maguk gesztenyéjét. Szegény Yuusuke pedig hiába szeretné fehérre mosni magát a lányok előtt, akikkel szemben tulajdonképpen szeretne korrekten és védelmezően viselkedni. Midori viselkedése megriasztja, és idegesíti, ezért eleinte leginkább menekülni próbálna előle, ugyanakkor rossz a lelkiismerete, amikor megbántja. Közben viszont Futaba iránt is ébrednek benne bizonyos érzések.


Az Idióta Trió:

Ijuin Tadatomo, alias Bacchi-Gu:
A Trió hangadója és vezére a hülyeségben, egy túlsúlyos, szégyentelen perverz, aki igazán semmitől nem riad vissza, és szereti ellenállhatatlannak képzelni magát. A lányok érkezése teljesen kontrollálhatatlanná teszi. Perverziói között szerepel a női fehérneműk felpróbálgatása, a lányok fürdővizének iszogatása, és így tovább. A favoritja Chigusa-sensei, de voltaképpen mindegy neki, csak lány legyen... az egyetlen kivétel egy a fiúkért oda levő, de sajnos kifejezetten csúnya arcú lány a csoportban.

Ichiban-Boshi Hikaru:
Az ő neve körülbelül annyi mint. „az első számú ragyogó csillag” természetesen a nőneműek világának egén. Szívesen hiszi magát a lányok kedvencének, és noha ő a legjobban kinéző és legkevésbé perverz tagja a Triónak, a lányoknál való próbálkozásai - amiket egy könyv alapján visz véghez - rendre félresikerülnek. Az ő favoritja Futaba lenne, éppen a lány makrancos természete miatt.

Tenjin Taizo:
Ő a Trió szelídlelkű óriása, aki vademberként néz ki, és szegény Sanaét, akibe annak gyermekes kinézete miatt nyomban belebolondul, folyton holtra rémíti, többek között az ajándékaival. Tenjin mániája az evés, amely szexuális fantáziáiban mindig a lényeges mozzanatként szerepel. Ezenkívül az általa kiválasztott lányra „kishúgaként” szeret gondolni, és az lenne számára a boldogság netovábbja, ha ő viszont a „bátyuskájának” szólítaná.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.