Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2417002

Regisztrált felhasználók
száma:
23878

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
nagyreika98
2019-12-16 11:57:03
Bence10
2019-12-16 11:31:41
Gman
2019-12-16 11:28:32
vegel2017
2019-12-16 10:24:32
Panzerkw
2019-12-16 09:34:35
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Deep Love: Reina no Unmei (Manga)
Deep Love: Reina's Destiny * Deep Love: Reina's Fate * * *
Deep Love レイナの運命

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-03-19 10:08:50
Létrehozás időpontja: 2012-02-19 14:15:27
Eddig megtekintve: 1498 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Jillian

Típus: Manga
Műfaj: Dráma; Ecchi; Pszichológiai; Romantika; Shoujo;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 2006
Alkotó(k): Yoshii Yuu

Ismertető:

A Deep Love sorozat nem ért véget Ayu és Yoshiyuki történetével, ám ezúttal nem ők a főhősök, hanem a már az első részben is megismert Reina, aki Ayu legjobb barátnője volt. Nagyjából 2-3 év telt el az első Deep Love óta. Reina csöppet sincs könnyű helyzetben, hiszen még 17 éves korában megerőszakolták, ezután teherbe esett, ami miatt az iskolát sem tudta befejezni, jelenleg pedig nincs munkája és az édesanyjánál lakik. Ilyen helyzetben a legtöbb ember meglehetősen sötétnek látná a jövőjét, de nem úgy Reina, aki (habár ha már álmodni nem is mer, mégis) hihetetlen módon kitart és nem adja fel.

Ezt egyrészt köszönheti a tündéri kislányának, a kis Ayunak, akit a világon mindennél jobban szeret, és aki bearanyozza a napjait, a másik ok pedig, amiért ebben a nehéz helyzetben is kitart, az egy fiú, Akira, akivel már két hónapja randiznak. Reina régóta nem kedvelt ennyire egy férfit sem, hiszen Akirának mind a személyisége, mind az álmai teljesen magával ragadják a lányt. De Reina hamarosan kénytelen belátni, hogy nem titkolhatja sokáig a fiú elől a múltját és a kislányát. Erőt is vesz magán, és bevallja az igazságot. Akira először nagyon megértő ("Hát nem remek, hogy van valakid akihez hazamehetsz esténként?"), de amikor már szóba kerül Ayu fogantatásának a története, akkor Akirában összeáll a kép… Visszaemlékezik arra az estére, amikor középiskolásként a haverjaival egy karaoke bárban megaláztak és megerőszakoltak egy lányt … egy lányt, akit Reinának hívtak ...
És ettől a ponttól kezdve a dolgok sajnos egyre rosszabbra fordulnak, Reina pedig kénytelen azt az utat választani, amin már egyszer Ayu is elbukott …


A többi Deep Love kötettel ellentétben ez a rész csak egy kötetből, de 3 fejezetből áll. Sokan ezt nem tudják, és a második fejezet végén abbahagyják az olvasást, hiszen a magyar fordítás is csak eddig készült el, amiatt, hogy a harmadik fejezet sok online manga oldalon is csak nem olyan régóta érhető el.

A legtöbb Deep Love rajongóhoz hasonlóan nekem is ez az egyik kedvenc részem, amely olvasása során sokáig reménykedtem valami csodában, valami happy endben, de a manga lezárása így is nagyon szépre és meghatóra sikeredett, és egyfajta keretet ad az eddig bemutatott történeteknek. A rajzolás, az események sodrása, a rövid párbeszédek, és az író által hozzátett bölcselkedős mondatok az előző két kötethez hasonlóak, de a manga összképe, és a történet színvonala az Ayu no Monogatarival szerintem megegyezik. (Így akit esetleg elijesztett volna a Host, az nyugodtan lásson neki ennek a történetnek!)

Az előző részekhez hasonlóan ezt a történetet is leginkább akkor ajánlom, ha szeretnéd megismerni az életnek egy sötétebb, szomorúbb és kegyetlenebb oldalát. Reina végzete talán az, amely az olvasók nagy részéhez valamivel közelebb állhat, hisz az ő alaphelyzete sokkal életszerűbbnek, hétköznapibbnak tűnik, mint az előző kettő. Ezt a történetet sem ajánlom depresszióban szenvedőknek, olyanoknak, akik valaki hozzájuk közel álló embert veszítettek el az utóbbi időben. Azt viszont garantálom, hogy nem sok olyan manga lesz, ami úgy letaglózza és elgondolkodtatja az embert mint a Reina no Unmei vagy az Ayu no Monogatari.

Figyelmeztetés! A videó képsorai nem kifejezetten a fiatal korosztálynak szólnak, a megtekintését mindenki a saját felelősségére tegye meg! Viszont a zene és a képi elemek olyannyira jól kifejezik a történetet, hogy vétek lett volna kihagyni.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.