Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542602

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Otogibanashi wo Anata ni (Manga)
A Fairy Tale for You * * * *
お伽話をあなたに

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-05-06 10:42:47
Létrehozás időpontja: 2012-05-04 18:06:43
Eddig megtekintve: 2954 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Fantasy; Romantika; Shoujo;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 2001
Alkotó(k): Shiina Ayumi

Ismertető:

Szeretitek a tündérmeséket?

És a romantikus történeteket?

Hát a oneshotokat? :)

Shiina Ayumi rajzstílusát a Baby Love című mangája olvastán szerettem meg, így hát következőként ezt a 3 oneshotból álló kötetet olvastam el. Ebből két történet némileg összefügg, és egy középkori jellegű fantáziavilágban játszódik, amit nemes egyszerűséggel csak a Nyugati Királyságnak neveznek. A mangaka eredetileg mindhárom történetet erre az alapra akarta helyezni, ám közbejött pár dolog, s végül nem jutott ideje megrajzolni a sztori harmadik részét, ezért a harmadik oneshot egy napjainkban játszódó iskolai love story. De haladjunk sorban!

1. Otogibanashi wo Anata ni (A Fairy Tale for You):
Maasa egy gyönyörű és erős jellemű fiatal nő, aki egyszercsak felbukkant Wolf, az ambiciózus, tehetséges, de dicsekvő harcos falujában, látszólag senkije, semmije, de mindenki bámulja. Ezek ketten azonban folyton összevesznek, ahányszor csak találkoznak. A veszekedésből szerelem lesz, ám Wolfnak el kell nyernie a lány megbecsülését. Közben a királyság háborúban áll, és a férfinak hadba kell vonulnia. Valamikor azzal kérkedett, hogy majd olyan dicsőséget szerez a csatában, hogy majd elveszi feleségül a hercegnőt és ő lesz a király, s a sors valóban felkínálja neki ezt a lehetőséget…

2. Otogibanashi wo Anata ni 2 - Houseki Hime (A Fairy Tale for You 2 - The Jewel Princess):
A Nyugati Királyság második hercegnője, az elkényeztetett, naiv Lucy megtudja, hogy érdekházasságra kényszerítenék egy nem túl tetszetős vőlegénnyel. A hercegnő megszökik a palotából, hogy a királyi teendőktől elvonult és ezért kitagadott nővéréhez és annak férjéhez, a királyság hőséhez meneküljön. Ám mindjárt belefut egy félszemű, a saját nevét sem ismerő zsoldosba, akit vörös haja miatt Rednek nevez el, s aki elkíséri a testvéréhez. A zsoldos, aki csak a harcot ismeri, kihívja a hőst, Lucy sógorát, mert miatta lett vége a háborúnak és miatta lett Red munka nélküli. Legyőzetik, s ezért a birtokon kell dolgoznia, akárcsak a semmihez sem értő kisebbik hercegnőnek. Lucy értéktelennek érzi magát ragyogó élete nélkül, hisz mindenben csodálatos nővére alatt áll, míg a zsoldos „a világon a legszebb dolgot” keresi, hogy még megláthassa, mielőtt harci sérülései miatt elveszíti másik szeme világát is. Közben a monarchia ellenségei a trónörökös hercegnő meggyilkolását tervezik…

3. Kimagure na Maria (Whimsical Maria/ Carefree Maria):
A tündérmesék után egy valósabb történet, melyben szerepel négy barát, két fiú, két lány. Az egyik fiú és lány járnak is egymással, a másik kettő csak barátok… vagy mégsem? Nonoka-chan valójában mélyebben érez a forrófejű, egyenes, ám egyszerű gondolkodású és kissé slampos Atsushi iránt, akinek ráadásul még a lányoknál sincs sikere… Ezért aztán felettébb boldog, amikor barátai megrökönyödésére egy igen szép lány vallomást tesz neki. Mine-chan élete első barátnője, aki azonban megpróbálja őt átformálni a maga ízlésére, mert csak felszínesen látja… nem úgy mint Nonoka, akit megpróbál eltávolítani a fiú közeléből, és el is éri, hogy összevesszenek.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.