Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2518996

Regisztrált felhasználók
száma:
25037

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1660

Utolsó 5 látogatónk:
Minjimin
2021-01-17 00:19:47
brako999
2021-01-16 23:13:03
Takács Edina
2021-01-16 22:02:32
dozso007
2021-01-16 21:09:01
Siomindia
2021-01-16 20:16:17
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

3x3 Eyes (OVA)
Sazan Eyes * * * *

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-07-12 19:49:21
Létrehozás időpontja: 2012-06-20 15:03:50
Eddig megtekintve: 2056 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ica

Típus: OVA
Műfaj: Fantasy; Horror; Kaland;
Epizódok száma:
4
Japán megjelenés éve: 1991
Alkotó(k): Takada Yuzo

Ismertető:

Az anime története a mangán alapul, és durván az első két manga kötetet fedi le.

Fujii Yakumo olyan volt, mint minden 16 éves középiskolás tanuló. Csupán az apja négy évvel ezelőtt eltűnt Tibetben egy legendás háromszemű faj utáni kutatásban. Így Yakumo rákényszerült, hogy "pincérnő" állást vállaljon egy melegbárban, magát anyagilag támogatandó. De mindez semmi nem volt ahhoz a furcsa lányhoz képest, akivel munkába menetkor futott össze.

Pai a Sanjiyan Unkara nép utolsó tagja, örök fiatalság, halhatatlanság és hatalmas erő birtokában (a szokásos dolgok, amik egy ősi nép utolsó tagját megilletik, ugye ^.^), avval a szándékkal érkezik Tibetből Tokióba, hogy egy módot találjon, amivel emberré válhat. De a férfi, akivel a hegyekben találkozott, és aki ígéretet tett, hogy segít neki, meghalt. Az egyedüli támpont a férfi fia, Yakumo. Pai azért keresi fel őt Tokióban, hogy átadja apjának levelét... utolsó kívánságát, ha úgy tetszik. Yakumo kedves ugyan Pai-jal, de nem lelkesedik túlságosan a gondolattól, hogy az apja ígéretét neki kelljen beváltani. Az ő számára Pai elsőre csupán egy fiatal kislány. Mekkorát néz, mikor kiderül, hogy több mint 300 éves!!!

Természetesen Yakumo nem hisz a szörnyekben, és Pai egyáltalán nem látszik természetfeletti lénynek. Inkább aranyos. De ha szörnyek nem léteznek, mi volt az a hatalmas emberarcú madár, mely hirtelen Shinjuku utcái felett repdes? Pai azt állítja, hogy a szörny Takuhi, az ő kis kedvence, de Yakumo számára erősen úgy néz ki, mintha a "kis kedvenc" éppen meg akarná támadni Pait. Ahogy ellöki a lányt a szörny útjából, és érzi, hogy a lény karmai szétroppantják mellkasát, azt hiszi: itt a vég. Ami ez után történik, álomnak tűnik: mielőtt végleg elveszíti eszméletét, Pait valóban három szemmel látja!
Következő reggel sebek nélkül ébred, mintha mi sem történt volna, csupán egy kínai szimbólum ("Wu": jelentése értéktelenség, semmiség) található a homlokán.

Yakumo gyorsan megtudja az igazságot. Teste most egy halhatatlan váz; képes érezni a fájdalmat, de nem marad sokáig sérült, még hiányzó belsőségek is regenerálódnak. Yakumo létezése most már visszavonhatatlanul Paihoz kötött, és így együtt indulnak útnak, hogy újra emberré váljanak. Sok démoni lény vágyik Paira, és halhatatlanná tévő erejére, Pai és Yakumo előtt pedig hosszú az út. Útjukat állják azonban démonok, és más sötét erők, akik a Sanjiyan Unkara nép "örök fiatalság" titka után vágyakoznak...


Szereplők:

IV. Parvati / Pai Ayanokouji/ Sanjiyan:
Faj: Sanjiyan Unkara
Képesség: Sanjiyan-mágia
A Sanjiyan Unkara hercegnője. Több mint 300 évvel ezelőtt egy börtönbe száműzte Shivát, akinek eredetileg elígérkezett, és jelenleg fajának utolsó példánya. Kezdetben Shivát szereti, akinek csupán jó oldalát ismerte, de idővel saját Wuja, Yakumo veszi át a helyét szívében. Állandóan isteni szörnyek kísérik. Kettős személyisége van. Pai egy kedves lány, akinek amnéziája van. Intelligencia-hányadosa alacsony, kedvenc elfoglaltsága az evés. Yakumo iránt érzett szerelme igen gyorsan kialakul. Sanjiyan Pai spirituális része, a tökéletes ellentéte is egyben. Arrogáns és intelligens. Pai-jal ellentétben elég sokat tud a múltról. Először Yakumóra csupán Wujaként tekint, szolgaként, de idővel...

Fujii Yakumo:
Faj: ember, Parvati Wuja
Képesség: Senju-mágia (szörnymágia)
A hős (és verőbábu) a történetben: ha valakit sérülés ér, akkor normális esetben ő az! Így idővel a halál minden lehetséges módját megismeri: leütik, átszúrják, szétvágják, szétlapítják, szétszakítják, elütik, stb...
Kezdetben teljesen normális középiskolás tanuló. Később mesterharcossá fejlődik, megtanulja a "szörnymágiát", mellyel mágikus teremtményeket idézhet meg, és különböző harci technikákat is megismer. Közte és Pai között mély (beteljesületlen) szerelem szövődik.
Yakumónak szörnyű gyermekkora volt: édesanyja elhagyta, mikor még gyerek volt, és apja, archeológus, jobban érdeklődik az ősi Kína, és az ottani legendás háromszemű faj, mint saját fia iránt.

Shiva / Ludora / Kaiyanwan(g)/ Pusztítás Istene:
Faj: Sanjiyan Unkara
Képesség: Sanjiyan-mágia
A múltban kegyetlen diktátora a Sanjiyan Unkara népnek. Anyja, Ushas korai halála és hirtelen hatalom-nyerése 400 évvel ezelőtt korábban barátságos személyiségét erősen megváltoztatta. 300 évvel ezelőtt a Sanjiyan Unkara tömegáldozatával börtönbe száműzték. Hogy valóban szereti-e Parvatit, ahogy állítja, nem világos.

Benares / Kinkara / "isteni Sárkány" / A Sárkánycsillag ura:
Faj: régi sárkány, Shiva Wuja
Képesség: Senju-mágia, sárkánymágia
Egy évezred-idős sárkány, akit egyszer száműztek, de Shiva kiszabadította, és Wujává tette. Ő, maga is egy hatalmas vezére az árny-világnak, valójában gonosz, aki 300 éven át tervezte urának visszatérését. Benares okos és erős, teljes állatkertje van démonokból és szörnyekből, olyan karakter, aki mindig tartogat valamilyen meglepetést. Ereje még Shiváénál is nagyobb!

Mama:
Faj: ember, neme tisztázatlan (!)
Főnök(nőj?)e a Culture Shock nevű transzvesztita klubnak. Gyakorlatilag mellette nőtt fel Yakumo. Felszínesen nyers és perverz, de belül melegszívű és segítőkész.

Takuhi:
Faj: szörny, senju (?)
Képesség: repülés, két méret
A hárpiaszerű szörny tehet arról, hogy Yakumónak Wuvá kellett válnia.

Li Ling-Ling:
Faj: ember
Képesség: kung-fu, fegyverhasználat
Vezető asszisztens, és helyettes vezetője a Yougekishának. Kezdetben nem hisz a mágiában és démonokban, munkáját csak pénzkeresésért csinálja (nagyon pénzéhes!). Nagyon gyakorlatias, és gyorsan dühbe jön. Később Yakumónak tanít kínai harcművészeteket. Ling harangot, Li szilvát jelent.

Asai Natsuko:
Faj: ember
Kezdetben középiskolás tanuló, és Yakumo jóbarátja, akit kisgyerekkora óta ismer és szeret. Fiatal éveiben vidám személyiségű, de később lassan depresszióssá válik. Végül elfogadja Yakumo döntését.

Long Mei-Xing:
Faj: ember
Képesség: kung-fu
Steve kishúga, nagyon bátor, de könnyen dühbe is jön. Yakumo nagyon jó barátjává válik, akibe kezdetben még szerelmes is egy kicsit. Bátorsága sokszor már könnyelműségnek tűnik, kung-fu technikáit nem szabad lebecsülni. Mei Xing jelentése: szép csillag.

Steve Long:
Faj: ember
Képesség: tao-mágia
Taoista ördögűző. Ling-Linggel együtt afféle káosz-csapatot alkot. A Long jelentése: sárkány.

Shunkai / Wong asszony:
Faj: démon
Képesség: isteni idézés, fekete mágia
Egy régen halott befolyásos hong-kongi asszonynak adta ki magát. Célja a halhatatlanság, amit először Kaiyanwang, majd Parvati által akar megszerezni. Ezért támogatja Pait és barátait, hogy bizalmukba férkőzzön, de eközben állandóan Yakumo pozícióját szeretné elfoglalni. Másik oldalon Benaresnek szolgáltat információkat.


A videó a második OVAból, a 3x3 Eyes Seima Densetsuból is tartalmaz részeket.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.