Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2402094

Regisztrált felhasználók
száma:
23794

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
kaczd2
2019-10-23 14:13:52
Csixie
2019-10-23 12:38:13
Rolack
2019-10-23 12:28:44
kizu
2019-10-23 09:21:20
Csabesz
2019-10-23 08:09:16
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Monster Rancher (TV)
Monster Farm: Enbanseki no Himitsu * Monster Farm * Monster Farmer * *
モンスターファーム〜円盤石の秘密〜

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:42:09
Létrehozás időpontja: 2012-07-17 20:08:27
Eddig megtekintve: 1821 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ica

Típus: TV
Műfaj: Akció; Fantasy; Kaland; Komédia;
Epizódok száma:
73
Japán megjelenés éve: 1999

Ismertető:

A 11 éves Genki fanatikus görkorcsolyás és kegyelt videojátékos. Ahelyett, hogy az iskolára koncentrálna, arról álmodik, hogy egy napon igazi szörnyeket edzhet majd. Mikor egy nap ünnepélyesen a „Monster Rancher” nevű játék legújabb verzióját teszi be a lejátszóba, valóra válik a lehetetlen: egy Holly nevű lány és egyszemű szörnye, Suezo a monitoron át a fantasztikus világba húzzák!
Együtt az édes Hollyval Genki kalandokkal teli keresésre indul a Főnix, egy mondákkal életben tartott madár után, aki segíthet nekik, hogy a gonosz Moo szörnyet legyőzzék és a „Monster Rancher-világot” felszabadítsák sötét uralma alól.


Szereplők:

Genki:
Sportos görkorcsolyázó. Gyakran nem is gondolkozik, egyszerűen nekiiramodik. Ha a barátairól van szó vagány marad és nem csak odacsap. Szörnye Mocchi, mindenhová követi, hű marad hozzá és nagyon gyorsan tanul. Úgy tűnik Genkinek több energiája van, mint minden szörny-hős összesen. Azt hiszem sehol nem látni őt nyugodtan ülni. Ezen kívül nagyon bátor, szinte már könnyelmű, de ez által soha nem veszíti el kilátástalan helyzetekben a reményt. Genki makacs mindenben, amit csinál, ha valamit a fejébe vett, senki és semmi nem tudja eltántorítani, hogy véghezvigye. Ez a makacsság ugyan nem veszélytelen, de sokat jövedelmezhet.
Genki jelentése: egészséges.

Holly:
Holly éppen Genki ellentetje. Olyan nyugodt energiája van, amiről Genki csak álmodik, mégis kedves lány. Szörnye Suezo. Az első szezonban lesz 15 éves. Gondoskodik Genkiről és igyekszik a biztonságára vigyázni, de mivel mindig olyan lendületesen veti bele magát a kalandokba, ez nem is olyan egyszerű. Amit nem igazán jól tud, az harcolni.
Fő feladata inkább az, hogy Genkit átvezesse a Monster Rancher világon. Hollynak van egy mágikus amulettje, evvel gondolja megtalálni a titokzatos követ, amiben a Főnix van.

Suezo:
Suezo egszemű szörny (nem is áll nagyon többől, mint szem meg száj meg farok). Nagyon félős típus, minden bajt el akar kerülni, inkább elfutna a problémák elől, de ha a barátairól van szó nagyon áldozatkész. Lelkiismeretesen védi Holly erkölcseit. Suezo Hollyhoz tartozik és hűen engedelmeskedik neki. A feladata, hogy megvédje, akkor is, ha nem a világ legjobb harcosa, mindig a tőle telhető legjobbat adja, hogy méltó legyen erre a feladatra. Golem segítségével pedig afféle távcsőként funkcionál a csapat számára.

Támadásai:
- Nyelvtámadás
- Farokcsapás
- Harapás
- Csók-támadás
- Suezo-dal
- Teleportáció

Mocchi:
Egyszerűen mézédes és melegszívű, de nem szabad lebecsülni. Mocchi mindenkivel jól megérti magát. Az első részben Genki CD-jéből jön elő és valójában az ő szelleme az, ami Genkit a „Monster Rancher” világba húzza, áttörve időt és teret. A mocchi különben egy japán édes étel, amire külsőre is igen hasonlít.

Támadásai:
- Mocchiki
- Monta
- Cseresznyevirág-vihar
- Mocchi-ágyú
- Moss-kalapács

Golem:
Egy óriási kősziklatömeg. Elsőre senki nem gondolná, hogy a szíve lágyabb a vajnál. Holly mellett ő a másik nyugodt típus, nem szeret harcolni, mert tudja, hogy az csak a halottak számát növeli. (Golem, amíg Genkivel és Hollyval nem találkozott egy szörny-temetőt őrzött.) Ha azonban barátairól van szó, képes bármire. Mindenkivel nagyon jó a kapcsolata, ő játssza a békítőt Hare és Tiger között; ha sérült valaki, vagy menekülniük kell, mindig ő cipeli barátait. Legbelsőségesebb kapcsolata mégis talán Suezóval van. Közös technikájuk miatt az egyszemű szörny ugyanis jogosan lehetne dühös Golemre, mégis mindig megbocsát neki.

Támadásai:
- Ujjpöckölés
- Tornádó-támadás

Ez magában nem lenne sok, de mivel Golem a legerősebb, nincs szüksége technikákra. Ereje ellenére ugyanis ő inkább védelmező műveletekben játszik nagy szerepet.

Tiger (azaz Tigris):
„Szél gyermekének” is hívják, rendkívüli gyorsasága miatt. Nagyon jó vadász, sokat vitatkozik Haréval és makacs. Forrófejűségben majdnem (de csak majdnem) túltesz Genkin, de a barátait soha nem sodorja veszélybe. Mielőtt Genkiékkel találkozott volna, vad szörnyként élt egy csorda vezetőjeként.

Támadásai:
- Farkaskarom
- Villámtámadás
- Tornádó-támadás

Hare:
Hare a csoport gondolkodója, egyébként pedig egy nyúl. Harc közben vannak igen alattomos ötletei, ami alatt nem éppen csak ellenfelei szenvednek. Sokat vitatkozik Tigerrel, de már az is, hogy csak Tiger megmentése érdekében új technikára tesz szert, sokat elárul mély barátságukról.

Támadásai:
- „Eregető” (egy igen szagos és övön aluli technika)
- Sárkány-ütés
- Sárkány-rúgás

Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Aqualuna

2012-09-11 10:27:01

Igen, azt én is nagyon szerettem, azért is választottam ezt a videót. Sajnos nincs sok videó hozzá, pláne igazán jók nincsenek.
Szerintem is aranyos anime volt, valahogy nagyon jól összehozták.

1.

Jillian

2012-09-10 22:13:02

Anno néztem az RTL2-n, egynek aranyos volt, bár én leginkább a kezdődala miatt szerettem.