Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542594

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
Grimlock
2021-04-14 15:39:47
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Ninja Scroll (Movie)
Juubei Ninpuuchou * Wind Ninja Chronicles * * *
獣兵衛忍風帖

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-10-12 10:55:53
Létrehozás időpontja: 2012-07-26 15:48:04
Eddig megtekintve: 3089 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ica

Típus: Movie
Műfaj: Akció; Dráma; Horror; Mágia; Történelmi;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 1993
Alkotó(k): Kawajiri Yoshiaki

Ismertető:

Ez a történet a Tokugawa kor (1600-1867) alatt játszódik. Kibagami Jubei (a főszereplő) egy gazdátlan szamuráj, aki alkalmazásban csak aranyért dolgozik... vagy egy méltó célért. Félelmetes kardvívó tudománya hasznára válik és jó híre az egész országban elterjed.
A sztori legelején titokzatos pestis söpör végig Shimota faluban, minden lakost kiirt. Egy csapat ninját, a Koga Ninjákat küldi oda a daimyo (kis klán vezetője), hogy nyomozzák ki a halálokat, de mielőtt elérhetik a falut, láthatatlan ellenség irtja ki őket, Kimon nyolc ördögének egyike, Tessai. Mindenkit megöl... egy kivétellel.

Kagerou gyönyörű női ninja és palotai előkóstoló, akinek a csókja azonnali halált hoz mindenkinek, aki elég bolond, hogy kipróbálja. Hanza, a csapatvezető által utasítva kell visszatérnie urukhoz, hogy jelentse, mi történt. De nem tud elmenekülni, végignézi Hanza halálát, hogy aztán Tessai elfogja.

Jubei menti meg a sorstól, ami rosszabb a halálnál. Kagerou megköszöni neki és úgy tesz, mintha erős lenne, de miután a férfi eltűnik, a ninjanő fájdalma megmutatkozik. Egész életében nem kezelték másként, csupán feláldozható harcosként... ezek voltak az okok, amiért egy érzelem nélküli és túlcsorduló fájdalommal teli világban élt.

Később Kagerou jelentést tesz és beszámol a ninják végzetéről. Meglepődik a választól: visszaküldik egyedül, hogy fejtse meg a pestis rejtélyét.

Mert Jubei megmentette Kagerou-t (és később megölte támadóját) a többi Kimon Ördög indul ellene. Akaratlanul szerződik egy ravasz öreg ninja kémmel, Dakuannal. Együtt, Dakuan és Jubei Kagerou-val alkotnak csapatot, hogy a démonok ellen szuper-emberi képességekkel harcoljanak.

Ahogy több információ kerül a napvilágra az összeesküvés csavarodni kezd és a vér – úgy tűnik – patakokban folyik!


Szereplők:

Mujuurou Utsutsu:
Mujuurou egy kiváló kardművész, valószínűleg a legjobbak egyike... bár vak. Kétségtelenül nagyon erős, hiszen ő tartotta Jubei kardját, mikor ő és Kagerou egy szakadékban lógtak – a másik végén. Megmentette őket, hogy aztán legyen alkalma harcolni Jubei-jel.

Mushizou:
Mushizou igen különleges képessége, hogy befolyásolni tudja a darazsakat. De nem csak ezt, beszélni tud hozzájuk és irányítani őket, Jubei elleni harcában látható, hogy egy élő méhkas.

Shijima:
Shijimának sok furcsa tulajdonsága van. Egyaránt tudja irányítani az élőket és holtakat, akár bábukat, és szabadon vándorolhat árnyékokban. Illúziót is képes alkotni, amiben saját magát sokszorozza. Fő fegyvere különösen erős és villámgyors fémkarma, ami olyan könnyen mozog az árnyékokban, akár ő.

Benisato:
Benisato képessége, hogy irányítani tudja a kígyókat, amik eredetileg a testéből jönnek elő rengeteg alakban és formában. Képes még rá, hogy a bőrét váltsa, akár „kis” kígyói. Gemma szeretője, egyben az is, aki kiderítette, ki ölte meg Tessait.

Zakuro:
Zakuro nagyon bosszúszomjas és erős nő. Képessége, hogy élő dolgokat, valójában egyszer élt dolgokat felrobbantson. Zakuro sajnálatosan beleszeretett Yurimaruba, de az nem veszi igazán figyelembe. Emiatt keserűvé vált és már csak a bosszúra vágyik, amivel visszaadhatja a kölcsönt.

Tessai:
Tessai az ördög, aki felelős a legtöbb Koga Ninja megölésért, Yurimaruval egyetemben. Különleges képessége, hogy egész testét kővé tudja változtatni, szinte tökéletesen sérthetetlenné téve magát. Nem is említve, hogy egy óriás. Választott fegyvere egy
dupla oldalú kard, amit bumerángként dobál a levegőben és úgy tűnik majdnem mindig el is kapja.

Yurimaru:
Yurimaru második a nyolc ördög irányításában. Kegyetlen, de nagyon non-teátrális viselkedésében, ami inkább nőies. Mégis, az ereje lebecslése nagy hiba lenne. Még Tessai is hallgat rá, pedig ő több egy irányítható karakternél. Különleges képessége ellensége sokkolása, a testében generált energiával. Kis fonalakat használ (amit el tud tüntetni) és nagyon ügyesen bánik vele. Genma szeretője akar lenni... és nagyon féltékeny Zakuróra, akit Genma – úgy tűnik – előnyben részesít.

Genma Himuro:
Genma Kimon Ördögeinek vezetője. Képes a reinkarnációra, valamint, hogy újra alkossa teste részeit, beleértve egyszer levágott fejét. Ereje miatt Genma arroganciája azt mutatja, hogy Istennek képzeli magát.

Chamberlain:
Cahmberlain a Koga Ninják ura és felelős a Hanzának adott parancsokért. Nem túl kedvelni való karakter, a ninjákat teljességgel értéktelennek, haszontalannak tartja.

Hanza:
Hanza a Koga Ninja csapat vezetője, akit azért küldtek ki, hogy gyűjtse össze a híreket a Shimota falu környékéről. Bár nem látunk belőle sokat, tény, hogy bátor harcos és fellép azért, hogy megmentse Kagerou-t a sebezhetetlen ellenféllel szemben. Minden ninja közül úgy tűnik ő törődött leginkább a ninjanővel.

Dakuan:
Dakuan a Tokugawa klán kéme, akinek feladata a Toyatome klán, közelebbről a Sötétség Shogunjának megfigyelése. Ravasz és elég kegyetlen kisember, bár nem totál gonosz. Lebecsülni mérete és kora miatt hiba lenne. Ő Jubeihez hasonlóan nagyon okos, de vele ellentétben, kicsit szadista és szereti nézni az embereket meghalni, hogy személyes sikereinek számát növelje. Dakuannak nagyon érdekes menekülési technikája van, amit a különösen veszélyes árnyékdémon, Shijima támadásakor használ.

Kagerou:
Az egyedüli női harcosa a Koga Ninja csapatnak. Fő foglalkozása az „előkóstolása” ura ételeinek. Kiderül, hogy teljességgel immunis a mérgek ellen, köszönhetően a ténynek, hogy a vére maga halálos méreg. Megérinteni őt fatális hiba lehet. Nem éppen köszönhetően ennek a ténynek soha nem bántak vele nőként, tisztelettel... csupán egy felhasználható harcosként.

Kibagami Jubei:
Jubei a Ninja Scroll fő karaktere. Egy vándorló harcos, mesteri szamuráj/ninja. Jubei nagyon intelligens, elvi ember. Éles az esze és mestere a kardművészetnek. Mindegy milyen helyzetben, Jubei mindig teljes szívvel harcol azért, amiben hisz.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.