Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2496126

Regisztrált felhasználók
száma:
24718

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
csviki18
2020-10-30 20:41:37
megan17
2020-10-30 20:36:18
Grimlock
2020-10-30 17:58:56
Rachel719
2020-10-30 14:21:27
Edward13
2020-10-30 13:48:43
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Bakuten Shoot Beyblade (TV)
Beyblade * * * *
爆転シュート ベイブレード

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-12-19 14:15:27
Létrehozás időpontja: 2012-07-26 16:10:56
Eddig megtekintve: 2555 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ica

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Játék; Kaland; Komédia; Shounen;
Epizódok száma:
51
Japán megjelenés éve: 2001
Alkotó(k): Aoki Takao

Ismertető:

Két eltérő változata létezik, a kanadai verzió, ami Torontóban készült - és a Japán változat.

Mi is az a Beyblade?
A Beyblade alapjában magasfokú forgó fejű technikai precíziós műszer, amit abból a célból készítettek, hogy túlteljesítse kitartásban, erőben a másik blade kitartását, sebességét vagy támadó erejét. [Egy személyes megjegyzés: ahogy megnéztem egy-egy részt, engem leginkább a búgócsiga futurizált változatára emlékeztetett, ahogy egy japán wokban pörgetik... ^^"]

Minden Beyblade-nek van súly-lemeze, támadó gyűrűje, védekező gyűrűje és egy fúrófeje. A fúrófej a legfelső rész. Mindössze egy kis darab (műanyag... fém...?!?!?!) munka, ami meg tudja tartani a 'Bit Beast' erejét.
A 'Bit Beast' a szent szellem, amit a blader irányíthat, és használhat, hogy ijesztően növelje a blade erejét, bár néhány bladernek nincs szüksége rá,
hogy mégis győzzön.

Ez a műsor egy négy tagú Beyblader csapatról, a Bladebreakersről (ezt a nevet Tysonnak köszönhetjük) és technikáikról szól, akik idővel globális ügetőversenyben próbálják megmenteni a világot Borristól (másként az #1. számú szadista öregember), és Kai nagyapjától (másként #2. számú szadista öregember). Utukat viharos sebességgel vágják át küzdelmeken és Bey-versenyeken mindenhol. Miközben néhány komoly problémába ütköznek, pl., hogy csapatkapitányukat megszállja egy démoni Bit Beast...


Szereplők:

Kon Ray - Raymond:
Egy kínai kisvárosból származik. Ray határozott, de nem bolond, 14-éves srác, aki Drigger, a fehér tigris erejét irányítja.
Ray karizmatikus blader, aki egyszerűen nem tudja kivárni, hogy akcióba lendüljön. Használván mondo-destructo technikáját sikerül neki ellenfelét alapjában elpusztítani az idő 80%-ában. Ez a technika az egész edényt elpusztítja, annyi erőt adva a blade forgásába, hogy szó szerint felhasítja a stadiont.

Ray tagja volt a Fehér Tigriseknek, egy csapat bladernek a szülőfalujából, akik nem mutatnak gyengeséget a Bladebreakers csapat ellen, mikor összetalálkoznak a kínai versenyen. Ebben a csapatban Ray legjobb barátai vannak: Kevin, Li, Gary és Mariah.
Ray szeret főzni, és részmunkaidős állásban egy hong-kongi étteremben dolgozik, mikor éppen nem a stadiont pusztítja. ^.^

Hiwitari Kai:
Kai hidegszívű tinisrác kék hajjal. Ő Dranzer, a vörös Főnix őrzője.
Ezt, és saját képességeit használva kezel egy felsőbbrendű blade-et, ami közelről minden mást legyőz, ami útjába áll.
Oroszországban nevelődve Kait arra edzették, hogy ne mutasson sok érzelmet, különösen blade-elés közben. Nagyapja, Voltair a BIOVOLT feje, ez egy cég, ami a Föld irányítását célozza a szent szellemek, vagy ahogy mi ismerjük, Bit Beastek erején alapulva.

Kai az idő nagy részében nagyon hidegen bánik a csapattársaival. Nagyban változik a viselkedése, mikor egy Bey-versenyben az akkor-nem-csapattársaival, Ray és Tyson segít neki. Ez után már odáig jut, hogy a Bladebreakers csapatot a barátainak hívja és nem "azok a joker-kezdők"-nek, "idiótáknak", vagy ehhez hasonlónak.
Egy erő-kutató zseni, ez a srác mindig kész az akcióra, bár nagyon furcsa, hogy miért nem dől ki egész idő alatt, mikor soha nem látni őt enni...

Taite Max:
Max a boldog-szerencsés gyerek szuper személyiséggel. Imádja a szüleit, és könnyen barátkozik, nagyjából mindenben Kai ellentettje.
Egy amerikai, aki Kanadába költözött, Tyson és Kenny szülőhelyére, az okok ismeretlenek. Tysonnal akkor találkozik, mikor megment egy kutyát a merüléstől.

Az apjáé egy hobbi-kereskedés, az anyja a BBA-nál dolgozik, és igazgatója egy szervezetnek, ami avval a céllal létesült, hogy a bladerek teljes erejének elérését segítse. Ez a tény a végén sok segítséget nyújt nekik (mégiscsak jó, ha befolyásos szüleid vannak, hiába a tehetség nem minden...) mikor Max anyja, vagy Judy Igazgató egy felturbózott változatát adja Dracielnek, a blade-jének, aminek a segítségével a Bladebreakers csapat legyőzi Kait.
Max irányítja Dracielt, a rózsaszín teknőst, ami mindennél jobban a védekezésre alapul.

Kinomiya Takao - Tyson Granger:
Tyson túlontúl magabiztos kissrác, aki azt gondolja, hogy mindent véghez tud vinni, ha csak a fejébe veszi. [Miért van hirtelen annyira Scryed érzésem?] Miután mindenki tudja, hogy ez nem igaz, igazán nincs értelme kiabálni, vitatkozni vele, hogy ez nem így van, amíg be nem reked az ember.

Tyson blade-jében Dragoon, a kék sárkány ereje van, ami Tyson családjának birtokában volt már évek óta. Egy nap minden ok nélkül ugrott a blade-jébe, miután hosszú időt egy kardban töltött.
Az apja régész, bár az első fejezet végéig be sem mutatják, anyja helyzete ismeretlen. Tyson Kanadában él nagyapjával, és mindig szégyenkeznie kell annak viselkedése miatt.

Kyoju - Kenny:
Kenny egy furcsa kicsi gyerek-zseni, aki sehova nem megy megbízható laptopja nélkül. Bár nem tud blade-ezni, ő tervezte, és újratervezte a blade-eket, amiket a Breakers csapat használt a sorozatok alatt. Kivétel Dranzer - nem hiszem, hogy Kai valaha hagyta volna...

Kenny valójában nagyon aggódik a szabályok miatt, és mindent azonnal szó szerint vesz. Soha nem habozik azt mondani: "Nem teheted ezt, ne próbáld!" Tysonnak, mikor forrófejű. Bár a srác soha nem hallgat rá, akkor se, ha kellene.
Az övé Dizzera ereje, a valami (soha nem látjuk valójában), ami véletlenül volt bezárva laptopjában furcsa erővonzás miatt.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.