Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542595

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Ano Natsu de Matteru (TV)
Waiting in the Summer * * * *
あの夏で待ってる

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:01:28
Létrehozás időpontja: 2012-09-16 19:34:53
Eddig megtekintve: 3399 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: morwen

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Romantika; Sci-fi;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2012

Ismertető:

Kaito és barátai már nagyon várják a nyári szünetet. Azt tervezik, hogy készíteni fognak egy filmet a régi kamerával, amit Kaito a sufnijukban talált. A szereplői lassan összegyűlnek, bár a történet még nem tisztázott. Az utolsó pillanatban csatlakozik a főszereplő, az utolsó napokban az iskolába érkező Ichika rögtön elvállalja a felajánlott szerepet, és nem tisztázott okok miatt Kaitóhoz költözik, aki egyedül van otthon egész nyáron, mivel a nővére, akivel együtt lakik Bolíviába utazott. Mivel ez egy szerelmi sokszöges melodráma, ezért lássuk a szereplőket.

Takatsuki Ichika:
A sorozat földönkívüli hősnője, aki ironikus módon a szereplők által forgatott filmben is ezt a szerepet kapja. Kényszerleszállása során majdnem megölte Kaitót, de aztán a sors újra egymás mellé sodorja őket. Azért jött a Földre, mert álmában látott egy földi tájat, és azt szeretné megtalálni.

Kirishima Kaito:
Jellegtelen, lassú felfogású, ám sokat fantáziáló főhősünk első látásra beleszeret Ichikába, ezért mikor rájön, hogy nincs hol laknia, rögtön felajánlja, hogy költözzön hozzá.

Tanigawa Kanna:
Ő Kaitóba szerelmes, de persze nem meri megmondani neki. Természetesen a fiún kívül mindenki számára nyílt titok ez a vonzalom. Fiús kinézetéhez illően impulzív és pimasz másokkal, csak Kaito jelenlétében jön sokszor zavarba.

Ishigaki Tetsurou:
Kanna gyerekkori barátja, és titokban szerelmes is Kannába. Persze ő se mondja meg, de jobban titkolja, ezért sokáig senki nem is sejti, hogy nem csak barátként gondol a lányra. Kevés önbecsülése miatt még szurkol is Kannának, hogy jöjjön össze Kaitóval, ami persze önkínzás, de ő valójában ilyen emós típus.

Kitahara Mio:
A félénk lány Tetsurou-ba szerelmes, de természetesen ő is titokban tartja mindenki előtt. Érdekes ismertetőjegye, hogy nudista, amiből aztán komikus jelenetek is származnak.

Yamano Remon:
A titokzatos felsőbb éves diák, aki egy csapásra a kezébe veszi a forgatókönyvírás és a rendezés feladatát. Ügyesen manipulálja a fiatalokat, hogy azok idővel egymásra találjanak, és olyan helyzetekbe sodorja őket, hogy rákényszerüljenek érzelmeik bevallására. Emiatt ő a történet legfőbb katalizátora, és hálistennek nem szerelmes senkibe.

A forgatás közben Remon cseleinek hála szép sorban mindenkiről kiderül, hogy ki kit szeret, aztán ezzel kezdeniük kell valamit, és időközben Ichika népe is a Földre küld robotokat, hogy kimentsék az elvileg hajótörött lányt, aki persze inkább maradna.


Akit nem zavar, hogy a párkapcsolatok ábrázolása ott ér véget, hogy meg merik mondani egymásnak a felek, hogy mit éreznek, annak bejöhet. Akit nem zavarnak a kamaszos dilemmák – jaj mi lesz ha nemet mond, ha nem tetszek neki, és mi van ha már mást szeret stb. –, annak tetszhet a sorozat, mert egyébként kellemesen ritmusban van megoldva, nem válik unalmassá vagy vontatottá a cselekmény. Bizonyos értelemben annyiról szól az egész sorozat, hogy egy nagyon egyszerű lépést tesz meg minden szereplő, képes megmondani másoknak, hogy mit érez irántuk. Arról már nem sokat tudunk meg, hogy később mit kezdenek ezekkel az érzelmekkel, vagy hogyan teljesednek ki és változnak. Mint sok iskolás anime, ez is a szerelembe esés pillanatára, az eltitkolt szerelem miatti szenvelgésre és egy kapcsolat kezdetére, a kontaktusfelvételre összpontosít, azzal a csavarral, hogy hogy minden szereplő másba szerelmes.

Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

Aqualuna

2012-09-19 11:03:32

Nem azt mondtam, hogy ugyanolyan. De a kishúga lehetne. ;) - kacsint

2.

morwen

2012-09-17 16:18:57

Más színárnyalat a haja ^^
Meg a frizurája is más, és egyébként más rajzolta.

1.

Aqualuna

2012-09-17 14:34:50

Csak engem emlékeztet a főszereplő lány az Onegai Teacher senseiére?