Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2402046

Regisztrált felhasználók
száma:
23794

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
kizu
2019-10-23 09:21:20
Csabesz
2019-10-23 08:09:16
Gman
2019-10-23 07:59:58
9754086211
2019-10-23 05:07:44
Crisis Scar
2019-10-23 01:07:36
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Tari Tari (TV)
* * * *

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-11-06 09:00:29
Létrehozás időpontja: 2012-10-19 12:41:25
Eddig megtekintve: 2184 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Takumi

Típus: TV
Műfaj: Bishoujo (Beautiful Girl); Dráma; Életkép; Komédia;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2012

Ismertető:

Történet:

A középiskola utolsó éve mindig nagy változást hoz az életben, hiszen ekkor növünk föl, lépünk be a felnőttek világába. Egyúttal visszaemlékezünk a kellemes és kevésbé boldog emlékeket is tartogató gyermekkorra. Öt főszereplőnk életében azért is lesz különös az utolsó középiskolai év, mert igazi kalandok elé néznek, és életre szóló barátságok köttetnek.

Egy nap új diák érkezik a Shirahamazaka Gimnáziumba. Az eddig Ausztriában élő Maeda Atsuhirót többnyire csak "Wien"-nek nevezik, az osztrák főváros, Bécs után, a fiú ugyanis ott élt, mielőtt családjával visszatért volna Japánba. Wien nincs tisztában a szigetországi szokásokkal, így a könyvekből tanult, ma már eltúlzottnak és viccesnek tekinthető japán udvariassági szokásokat maradéktalanul betartja.
Az eleinte idegenként mozgó fiút egy másik srác, Tanaka Taichi kíséri körbe az iskolában. Taichi egyébként a tollaslabdaklub egyedüli tagja.
Miyamoto Konatsu éppen nagy csalódáson van túl, ugyanis az iskolai kórus vezetője nem tartja elég jónak, ezért kiveszi az énekkarból. Konatsu viszont imád énekelni, ezért megfogadja, hogy bármi áron saját énekkart alakít. Az öt fiatal sorsa így keresztezi egymást, hiszen Konatsu, Taichi és Wien mellé társul még a két halk és szerény lány is, a zenei gyakorlattal rendelkező, de első ránézésre kissé morcos Sakai Wakana, valamint a kényszerből csatlakozó, inkább a lovaglás iránt érdeklődő Okita Sawa is.
A kórusklub megalapítása már a kezdetek kezdetén nehézségbe ütközik, ugyanis a két fiú és a lányok egy tollaslabda mérkőzésen küzdenek meg egymással. Ugyanis ezen dől el, hogy a tollasklubot, vagy az énekkart alapíthatják-e meg. Mivel Konatsuék győznek, így a srácoknak kell az énekkórushoz csatlakozniuk.
Ötük kapcsolata kicsit döcögősen indul, de a 13 rész alatt egy szép barátság és összetartozás kialakulásának lehetünk szemtanúi. Kiderül, hogy Konatsu végül tekintélyt tud-e szerezni magának a már régóta működő, nagyobb iskolai kórus tagjai között, azt is megtudjuk, hogy Wakana miért nem szeretne már zongorázni, és Sawát is jobban megismerhetjük.

Vélemény:

A Tari Tari egy átlagos, középiskolásokat bemutató rövid sorozat, ami a zene világába is elkalauzol bennünket. Nem kell világmegváltó, izgalmas történetre számítani, de a 13 rész alatt annyira megszeretjük a szereplőket, hogy nem tartjuk majd unalmasnak a sorozatot. Igazi életre szóló barátság szövődik az öt főszereplő között, mely erősödését vidám és vicces életképekkel illusztrálják a készítők.
Az iskolai élet bemutatását és zenei alapanyagot szerencsésen ötvözték, ugyanis az előbbi miatt nem érezzük csupán egy unalmas, sokadik zenével foglakozó iskolai animének a Tari Tari-t. De éppen ezért, a zene miatt tovább is lép a hagyományos, sablonokat végtelenségig ismételő iskolai sorozatokon, szerencsére itt fansevice dömpinget sem kap az arcába néző, bár a szép fiatal női szereplőkről sem kell lemondanunk.
Egyetlen hátrányként csak azt tudom mondani, hogy főleg Sawával és Wakanával foglalkoznak, jó lett volna a másik három szereplőt is egy kicsit jobban megismerni.
Az iskolai animék és a zenék rajongói mellett mindenkinek ajánlani tudom ezt az animét egy kellemes, délutáni, vagy hétvégi kikapcsolódás gyanánt.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Aqualuna

2012-11-07 10:53:13

Tetszik a rajzolása. Nem olyan hivalkodó, mint a modern animékben sokszor, rózsaszín, zöld meg kék hajakkal...