Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2471405

Regisztrált felhasználók
száma:
24470

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1648

Utolsó 5 látogatónk:
xdjut
2020-07-13 16:02:15
tabi0731
2020-07-13 15:46:49
gyorgyi
2020-07-13 14:48:44
Barbossza
2020-07-13 14:41:45
ThisMatthew
2020-07-13 12:53:32
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Eien no With (Manga)
Forever With * Eternity With You * * *
永遠のウィズ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-11-02 10:26:10
Létrehozás időpontja: 2012-10-29 13:24:56
Eddig megtekintve: 1659 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Dráma; Életkép; Shoujo;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 1995
Alkotó(k): Miyauchi Saya

Ismertető:

Ismét egy kiváló, mondhatni zseniális alkotás Miyauchi Sayától, de figyelem, depresszióra hajlamosak óvakodjanak tőle, és érdemes egy csomag papírzsepit is mellékelni az olvasáshoz!

Az első kutyáról szóló manga, amit olvastam, a Pao no Monogatari volt a Deep Love szériában, ez a második kutyás manga, amivel megismerkedtem. A történet kétlábú főszereplője a kis Hitomi, egy magányos kislány, aki nem tudja, hogyan nyissa meg szívét a többi gyerek felé, nem tud barátkozni - ennek az a fő oka, hogy apja munkája miatt újra meg újra más helyre költöznek. Apja ugyebár igen elfoglalt, anyukája is inkább kisöccsének szenteli figyelmét, ezért Hitomi nagyon magányos és szomorú, ám egy napon az iskolában hall a Happy Walkerekről. Ők azok, akik magukhoz fogadnak egy évre olyan kutyakölyköket, akikből később vakvezető kutyákat akarnak nevelni. Mivel Hitomiék mindig költöznek, nem lehet állandó háziállatuk: jelenleg ugyan kertes házban laknak, de ki tudja, legközelebb nem-e olyan apartmanba kell menniük, ahol nem tarthatnak állatot? Hitomi azonban úgy gondolja, ez áthidalható azzal, ha ő is Happy Walker lesz, és családja beleegyezése után kiválasztja magának a labrador kiskutyát, akit Eye-nak nevez el, és akiből csodálatos vakvezető kutyát akar nevelni. A oneshot manga három története közül az első erről az együtt töltött egy évről szól, amely sajnos nem szól örökre, és végül Hitominak válnia kell Eye-tól... de talán ezt sem örökre.

A második történetben Hitomi már kamaszlány, hisz eltelt tíz év is. Eye-t nyugdíjazták vakvezető kutyaként, és visszakerül nevelő családjához. Hitomi borzasztóan várta, hűen hozzá, nem is gondolva más kutyára... ám ez az Eye nem az az Eye, akinek egyéves korában ismerte...és lehet, hogy talán el is felejtette őt? Volt gazdája, egy vak fiatalember rendszeresen meglátogatja, ilyenkor a kutyát mintha kicserélnék, ami felkelti Hitomi féltékenységét, és keserűségét is, hiszen a férfinak azóta már új, fiatal vakvezető kutyája van... A lánynak meg kell békülnie valahogy a dolgokkal, annál is inkább, mivel a harmadik történetben Eye élete végén egy szörnyű betegséggel kell szembenézniük és együtt küzdeniük a végsőkig.


Ismét egy kiváló történet, szépen megrajzolva - érdekessége, hogy az első rész karakterábrázolása még gyökeresen eltér a későbbiektől, ugyanis az első történet évekkel korábban készült, mint a befejezés, és aközben a mangaka megváltoztatta a rajzstílusát. A hamisítatlan Miyauchi Saya stílust a második két történetben lehet látni.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.