Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542595

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kindan Wedding (Manga)
Forbidden Wedding * * * *
禁断婚

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-11-08 11:04:49
Létrehozás időpontja: 2012-11-06 15:02:17
Eddig megtekintve: 3301 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Romantika; Shoujo;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 2005
Alkotó(k): Kurumatani Haruko

Ismertető:

A fiatal és naiv Hana álmai hercegét várja. De milyen is ez a herceg? Talán olyan, mint elhunyt édesapja, aki megszöktette anyját egy eltervezett házasság elől? Vagy éppen olyan, mint az a klasszis kinézetű, udvarias és ellenállhatatlan mosolyú fiatalember, aki kisegíti őt egy pocsolyából?

Igenám, csakhogy midőn Hana hazaérkezik a kis kalandból (a srác még új ruhát is vesz neki), őt és édesanyját elrabolják... sohasem ismert nagyanyja emberei. Ezúttal pedig Hana az, akit terv szerint férjhez akarnak adni, annak a fiához, akihez anyja annak idején elutasította a feleségül menetelt - aki pedig nem más volt, mint rossz egészségű nagyanyja fiatalkori szerelmének fia. Mivel az akkori szerelem nem teljesülhetett be, elhatározták hát, hogy majd az utódokat összeboronálják - és ha ez nem sikerült a gyerekekkel, most az unokákon a sor! A megérkező ifjú, Ichiya pedig nem más, mint az a fiú, aki korábban Hanának segített. Hana a hetedik mennyországban érzi magát: ez a találkozás biztosan sorsszerű és őket egymásnak rendelte az ég, hamarjában bele is egyezik hát a jegyességbe (amitől nagyanyja egészsége rohamosan javulásnak indul). Csakhogy Ichiya nem szimplán a sármos herceg fehér lovon - hamar kisül, hogy ez bizony egy igen perverz és még szadista herceg is! Nem elég, hogy "molesztálja" az ártatlan lányt, de még addigi életét is fenekestül felforgatja, magához költözteti, a saját iskolájába készül átirattatni... Mit tesz hát a nyusziként ketrecbe került lány?

Még két extra történet teszi teljessé a kötetet, melyeknek semmi köze ugyan az alaptörténethez, ám ezek is a szerelem-esküvő témájában találhatóak. Az első címe The Proper Steps to a Wedding, azaz "a megfelelő lépések egy esküvőhöz". Ebben a történetben az azóta hírességgé vált Sou "rabolja el" gyerekkori barátnőjét, Ant, akinek annak idején ígéretet tett, hogy ha megnőnek, feleségül veszi.
A második címe Lover's Textbook, amelyben szerelmi leckéről van szó, amit a kicsit idősebb Yuzuki ad a szomszédban lakó gyerekkori fiúbarátjának, Kaedének.


A manga egyszeri olvasásra megteszi, nem igazán találom lebilincselőnek a történeteket, sem a kivitelezést. A rajzok szépek ugyan, az esküvői ruhához hasonló tüllfodros-cukros fílinget keltőn, de történetileg az extra sztorik szerintem jobban kidolgozottak, kerekebbek, leginkább a második. A manga szexuális tartalmú jelenetekkel bír, ezért csak a nagyobbaknak való (és nem kell róla példát venni).

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.