Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2543484

Regisztrált felhasználók
száma:
25508

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
cvny
2021-04-18 02:18:28
Vata0825
2021-04-18 01:24:32
Asdosd
2021-04-18 01:17:50
Anmargaret
2021-04-18 00:16:56
arni72
2021-04-18 00:09:19
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Itsudatte My Santa! (OVA)
My Santa * Always My Santa * * *
いつだってMyサンタ!

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-12-12 13:59:25
Létrehozás időpontja: 2012-12-12 12:05:25
Eddig megtekintve: 3482 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: OVA
Műfaj: Ecchi; Komédia; Mágia; Mahou Shoujo (Magical Girl); Romantika;
Epizódok száma:
2
Japán megjelenés éve: 2005
Alkotó(k): Akamatsu Ken

Ismertető:

Vajon hány srác álmodozik egy miniszoknyás bombázó női Mikulásról? Nos, főhősünkre ráakaszkodik egy, igaz ugyan, hogy ebből egyelőre csak a miniszoknya stimmel, Mai ugyanis még csak Mikulás(nő) tanonc, akinek korlátozott varázsereje csak "san"-nal kezdődő nevű holmik elővarázsolására terjed és az igazi (szőke bombázó) alakját sem bírja felölteni, hanem pusztán alsótagozatos középiskolás külsőt. Viszont teli van energiával és lelkesedéssel, rengeteget beszél, és feltett szándéka, hogy boldoggá teszi főhősünket Karácsony egész éjjelét vele töltve...

Tegye fel a kezét, aki valami rosszra gondolt! :P

Nos, a főhős pedig egy fiú, aki utálja a karácsonyt, amire két oka is van. Az egyik az, hogy karácsonykor (Szenteste) született, és a szüleitől ezért a Santa nevet kapta - angolul a Mikulás Santa Claus - ami miatt folyton kinevetik. A másik, hogy a karácsonyt és egyben születésnapját szülei sosem töltik vele a munkájuk miatt, tehát Santa már jó ideje mindig egyedül van, mivel igazi barátai sincsenek. Így nem csoda, ha nem hisz a Karácsonyban meg a Mikulásban, pedig a furcsa lány, Mai, aki le nem száll róla, nagyon megpróbálja meggyőzni, még egy szerencsecsókot is ad neki!


A történet Akamatsu Ken oneshot mangájából született, akinek ismerős a mangaka neve vagy a karakterdizájn, annak elárulhatom, hogy ő volt a Love Hina alkotója is. Az OVA első epizódja öleli fel lényegében a manga történetét, a második epizódban pedig a "karácsonyi varázserőből" kifogyott és a Földön rekedt Mai a következő évet tölti el Santával, ez az epizód majdnem ugyanaz magban rajzolásilag, mint az első, még a jelenetek is azonosak, csak a karácsonyi miliőből át lettek helyezve egy nyári szünetibe. Az anime továbbá pár új mellékszereplőt is felvonultat, akik a mangában sosem szerepeltek, mint például Mai kishúgát vagy barátnő-riválisát. Viccből még egy harmadik epizódhoz való preview-t is készítettek az OVA végére, ám ez ne tévesszen meg senkit, csupán két rész létezik, és ez is bőven elég. Nem mondom, hogy nézhetetlen, bár én nem találtam sem igazán jónak, sem igazán komikusnak, sőt, eléggé kidolgozatlan. A legnagyobb poén benne Mai (és később társnői) átváltozási jelenete, amit a mahou shoujókból koppintottak.

Az anime ez idő szerint kb. csak angol szinkronos változatban tölthető le a netről, én legalábbis csak ezzel jártam sikerrel. Akit érdekel a sztori, annak inkább a mangát javasolnám, mert a hadaró angol szinkron és a tipikus amerikai rajzfilmekre emlékeztető hangsúlyozás eléggé lerontja az amúgy sem mestermű animét. A oneshot mangánál viszont a sztori egyszerű, lényegretörő és az ember élvezheti a szép rajzokat is.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.