Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2470248

Regisztrált felhasználók
száma:
24462

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1648

Utolsó 5 látogatónk:
RKO12
2020-07-09 23:49:30
gwsgwegw
2020-07-09 22:41:16
ThisMatthew
2020-07-09 21:45:48
Tron-kun
2020-07-09 20:44:05
zoliman4
2020-07-09 20:36:59
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

K (TV)
K-Project * * * *

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2016-07-26 17:00:18
Létrehozás időpontja: 2014-04-01 17:58:10
Eddig megtekintve: 2540 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: TV
Műfaj: Akció; Bishounen (Beautiful Boy); Dráma; Ecchi; Komédia; Mágia; Természetfeletti;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2012
Alkotó(k): GoRA

Ismertető:

"A színek háborúja"
Királyok; különböző társulatok - klánok - élén álló személyek, akik összesen hatan vannak és hatalmas erővel rendelkeznek. A klánok nevei más-más színeket jelentenek és királyaik segítsége által Japán ismét dicső éveit éli. Viszont van egy hetedik király, a Színtelen király, aki egyik színhez sem ragaszkodik.

Történetünk a technológiailag fejlett Shizume Cityben veszi kezdetét, amint az Ashinaka Középiskolára járó Isana Yashiro/Shiro az általa megszokott, békés napjait éli. Shiro mindenkivel kedves és szinte semmi rosszat sem lehet róla mondani, leszámítva a hajlamait az iskolai PDA-jának elvesztésére. Egy nap Shiro - fehér cicusával a vállán - a városban járva egy furcsa jelenségre lesz figyelmes. A semmiből hirtelen egy számára ismeretlen személy és társai törnek az életére, összezavarva ezzel a fiút. Utcáról-utcára és sikátorról-sikátorra menekül, miután egy számára ismét nem ismert alak menekíti ki a szorult helyzetből, megmentve az életét. Szerencséje azonban kifogyóban van, mivel fekete ruhás megmentője, Yatogami Kuroh is az életét akarja elvenni, egy múltbéli tettre hivatkozva. Shiro viszont átverve őt, sikeresen meglóg. Ekkor Shizume utcáin tárul elé - és minden más lakó elé - egy videó, ami Totsuka Tatara kivégzését mutatja be december 7-én, 23:45-kor. A videó végére érve fény derül a támadó kilétére, aki kísértetiesen hasonlít Shiróra és magát hetedik királynak nevezi.

A fiú, biztosra véve, hogy az nem lehetett ő, hazamegy és igyekszik elfelejteni az egészet. Shiro viszont végképp összezavarodik, mikor fehér macskája hirtelen igazi emberré változik, nem beszélve arról, hogy második támadója, Kuroh, megint a nyomában van. A hosszas üldözés után ideiglenes tűzszünetet kötve, Shiro - ártatlannak vallva magát - kérdőre vonja, hogy mégis miért akarják megölni. Kuroh, kételkedve bár, de elmagyarázza neki, hogy a tag akit "megölt" a HOMRA tagja volt, akik a vérnél is nagyobb kötődésben állnak és a Vörös király a vezérük. Ennél fogva mindent elkövetnek, hogy megbosszulják társukat. Ami viszont Kuroh-t illeti, mestere, - az előző Színtelen király, Ichigen Miwa - a halálos ágyán azt kívánta tőle, hogy ölje meg Shirót, amint gonosznak bizonyul. Viszont a történtek hallatára Shiro mindent el akar követni, hogy tisztázza ártatlanságát nemcsak Kuroh-nak, hanem a HOMRA-nak is.

Képes lesz-e bizonyítani ártatlanságát vagy talán egy teljesen új igazsággal fog szembe kerülni?

Főszereplők:

Isana Yashiro/Shiro:
Teljesen átlagos diák, szinte semmi rosszat nem lehet róla mondani és különös módon mindenkivel jóban van. Élete teljesen megváltozik, mikor egyszerre több klán hirtelen az életére tör és Totsuka Tatara meggyilkolásával vádolják, amiről állítása szerint 'nem tud semmit'. Kedves, nyugodt fiú, aki a békét szereti és fehér házi kedvencét mindenhová magával viszi.

Suou Mikoto:
A Vörös király és egyben a HOMRA vezetője. Totsuka halála után a SCEPTER 4, - a Kék király által vezetett klán által -, önszántából börtönbe vonul, remélve, hogy meg tudják fékezni az erejét és képesek megállítani őt, nehogy még több barátja essen áldozatul. Nemtörődöm típus, aki inkább aludna, mintsem problémás dolgokkal foglalkozna. Ennek ellenére törődik társaival és még a 'vérnél is szorosabb' kapcsolatban állnak egymással. Célja, hogy megbosszulja régi barátját, Totsukát.

Yatogami Kuroh:
Az előző Színtelen király, Ichigen Miwa hű szolgálója. Azzal a küldetéssel bízta meg mestere a halálos ágyán, hogy figyelje az új Színtelen királyt és ha gonosznak látja, ölje meg. Hideg természete ellenére jó ember, aki adott Shirónak egy második lehetőséget - megkímélve az életét - hogy bizonyítsa ártatlanságát. Kiváló kardforgatói ereje és tudása révén kitűnően megállja helyét a csatákban.

Neko:
Shiro "háziállata", aki emberi alakot felvéve, segít neki és Kuroh-nak a szorult helyzetekben. Illúzió és más megtévesztő képességeinek hála könnyen összezavarja ellenfeleit, viszont később kiderül, hogy nem teremti ezeket, hanem mások érzékszerveit zavarja össze. Kártékony és játékos természete eléggé megnehezíti Shiro mindennapjait, viszont elég közel áll hozzá és igyekszik őt megvédeni bármi áron.


Vélemény:
A látványvilág eszméletlenül jóra sikeredett. A történet, még ha az elején egy kicsit zavaros is, nagyon jól lett kivitelezve. Komoly akciójelenetek, vicces helyzetek és mindezek hatalmas fordulatokkal megcsavarva bőven eleget tesznek, hogy tekintetünket a képernyőre szegezzék.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 5


5.

Aqualuna

2016-07-26 20:22:50

Lehet jelenteni, ha nem jó. :P - nyelvel És a vadászatod eredményét pedig szívesen látjuk akár a Moziteremben, akár a fórum AMV ajánló témájában.

4.

TheNoraNeko

2016-07-26 20:11:34

Akartam is mondani, hogy már csak egy működő amv hiányozna a tökéletességhez.

Ezt az amv-t még nem ismertem, de most azt hiszem rongyosra fogom nézni. :D - nagy mosoly Jó a hangulata. ( lelkes "amv vadász vagyok, ha valaki nem tudná...)

3.

TheNoraNeko

2016-07-22 20:44:57

Szuper ismertető lett, gratulálok!

Egyik kedvenc animém!

2.

Frost

2014-04-10 13:19:50

Ha minden jól megy, a folytatás 2014. július 12-én fog megjelenni egy Film formájában.

1.

kagochan

2014-04-08 18:36:48

Ez egy nagyon jó anime volt, 2.évadot is kaphatna!!!! Bár állítólag lesz is, na mind1, annyi a lényeg, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom