Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542608

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
4

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
Chrian89
2021-04-14 22:57:54
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Interlude (OVA)
* * * *
インタールード

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:22:58
Létrehozás időpontja: 2007-11-07 00:00:00
Eddig megtekintve: 2887 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: OVA
Műfaj: Akció; Horror; Kaland; Sci-fi; Természetfeletti;
Epizódok száma:
3
Japán megjelenés éve: 2004

Ismertető:

Ez a történet már csak azért is érdekes, mert a fiú főhősünknek nincs neve. Nem tudjuk ki ő, azt viszont igen, hogy rémálmok gyötrik, melyek olyan valóságosak, hogy maga sem tudja már mi igaz és mi képzelet. A rémálmok miatt különösen kezd viselkedni, amit legjobb barátja, Tamaki-chan nem vesz valami jó néven. Ám egy alkalommal pont osztálytársa az aki különös kalandba keveri, amikor egy árnyékot követnek. Egy pillanat alatt olyan világba csöppennek, ahol minden elnéptelenedik és gonosz lények támadnak rájuk. Főhősünk a lányok védelmére kel, és amikor már minden reménytelenné válik, egyszer csak felébred... Megint csak egy álom? Tamaki és senki más sem emlékszik a történtekre, de a fiú mégsem hiszi, hogy csak álom. Elhatározza, hogy utána jár a dolognak és ismét a furcsa világban találja magát, de immáron találkozik egy Aya nevű lánnyal, aki egy ideje már egyedül él ebben a sivár aszfaltrengetegben. Nem találva kiutat a lánnyal tart és pár napig, vagy talán hetekig együtt élnek. Azt viszont egy percig sem adja fel, hogy megtalálja a kiutat és a magyarázatot mindarra ami történik körülötte. De vajon ezúttal ismét csak álmodik és reggel felébred az óra csörgésére...?
Ez egy rejtélyekkel és tisztázatlan körülményekkel teli történet, aminek lényege a 3. részben rejtőzik.


Szereplők:

Névtelen főszereplő:
Egy átlagos középiskolás srác, aki rémálmokkal kezd küzdeni. Álmában legjobb barátját, Tama-chant látja holtan karjaiban, ami nagyon megviseli. Furcsa események sorának középpontjában áll. Hol egy idegen lányt lát, hol eltűnik mindenki körülötte, hol pedig szörnyek üldözik, de rajta kívül soha senki nem emlékszik semmire.

Maiko Tamaki:
Főhősünk osztálytársa és legjobb barátja, aki gyengéd érzelmeket táplál a fiú iránt. Mindig jókedvű és energikus személyiség, de aggodalommal tölti el a fiú furcsa viselkedése. Kíváncsi természete bajba sodorja és egy kis időre ő is belecsöppen a kietlen világba, de végül mégsem fog semmire emlékezni.

Watsuji Aya:
Az elnéptelenedett világ egyetlen lakója. Nem tudni mióta de egyedül éli életét. Persze mindig úgy tesz, mintha minden rendben lenne, így vásárláskor akkor is fizet a pénztárnál, ha senki nincs ott. Hallgatag természete érthető, de a fiút hamar megkedveli és ki is alakul köztük valami. Hobbija az íjazás, amiben kitűnően jeleskedik és hasznát is veszi a harcok során.

Saigusa Mutsuki:
Az elnéptelenedett világ őrzője, vagyis ő a felelős azért, hogy senki ne tudja meg a titkát. Mindig zöld aura veszi körbe még félelmetesebbnek mutatva, pedig csak egy egyszerű diáklánynak néz ki. Van egy tűzkutyája, aki veszélyes ellenfele a fiúnak és Ayának. Furcsa módon a fiút mindig a bátyjának szólítja, és főhősünk is tudja a nevét, ezért sejtetni engedi, hogy több közük is van egymáshoz.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.