Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2505111

Regisztrált felhasználók
száma:
24816

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
darajavahus36
2020-11-27 20:03:19
Grimlock
2020-11-27 18:33:50
Csixie
2020-11-27 14:47:57
Szaszke
2020-11-27 14:12:59
Rolack
2020-11-27 12:58:24
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Koi Suru Tenshi Angelique ~ Kagayaki no Ashita ~ (TV)
Beloved Angel Angelique: Radiant Tomorrow * * * *
恋する天使アンジェリーク ~かがやきの明日~

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2014-02-11 12:48:29
Létrehozás időpontja: 2014-02-11 12:08:17
Eddig megtekintve: 1857 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: TV
Műfaj: Bishounen (Beautiful Boy); Dráma; Fantasy; Hárem; Kaland; Romantika;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

Történetünk ott folytatódik, ahol abbamaradt. Ange, a Sacrea Szellemével való harc és annak legyőzése után ott rekedt a Seijuu Univerzumban, minthogy annak királynője eltűnt, az univerzumok közti átjáró pedig összedőlt. A lány saját magán kívül csupán a királynő jobbkezére, Rachelre számíthat.
Kiderül, hogy a királynőt a Sacrea szelleme rabolta el, és bezárta egy Árnyak Földjének nevezett helyre. Kiszabadításához arra van szükség, hogy mint a Shinchou Univerzumban, itt is összegyűljön a Sacrea Kilenc Őrzője. Ange, azaz az Etoile elindul tehát, hogy megkeresse azokat az embereket, akiket a sors erre a feladatra kijelölt, és meggyőzze őket, hogy vállalják el a küldetést. Ami nem egyszerű, mert hiszen ha valaki Őrzővé válik és a Szentföldre megy, ahol más az idő folyása, mint az univerzum többi részén, akkor soha többé nem láthatja viszont szeretteit. Viszont ha Ange ebukik, és nem sikerül mind a kilenc Őrzőt összegyűjtenie, akkor a Seijuu Univerzum újfent a pusztulás kapujában találja majd magát királynője nélkül.

Az anime Ange vándorlásairól szól, ahogy egyenként felkeresi az Őrző-jelölteket. Mind különböző embertípus, mindnek megvan a maga élete, a maga erősségei és gyengeségei, a saját elképzelése az életéről. S mint minden tisztességes shoujóban, itt sem maradunk a szerelem motívuma nélkül. Vajon megtudjuk a végén, mi lesz a Legendás Etoile sorsa, ha bevégezi küldetését, és hogy vajon kit választ Ange szíve?


Szerintem az animének ez a második szezonja jobban sikerült az előzőnél. Valahogy jobban összeszedett a történet, jobban körvonalazottak és jobban be vannak mutatva a karakterek, és a végén sem a semmiből tűnik elő egy fenyegetés, hanem nagyon is elő vagyunk készítve az utolsó csatákra. Még néhány meglepetést is tartogat az anime. Technikai szempontból a rajzstílus egy csöppet sem változott, az animáció olykor ebben a szezonban is eléggé suta, vannak azonban szép jelenetek, és a zenei aláfestés mindenképpen dicséretet érdemel. Az openingért én személy szerint nem rajongtam, ám az ending egy igazán kellemes hangzású dal.
Shoujo-kedvelőknek az anime első szezonját nem tudtam volna tiszta szívvel ajánlani, ám így a második szezonnal együtt már mondhatom, hogy nem bántam meg a megnézését. Nem kell tőle nagy dolgokat várni, de egy kellemes, kedves szórakozást nyújthat azoknak, akik kedvelik a hasonszőrű kategóriás animéket.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.