Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2332255

Regisztrált felhasználók
száma:
23076

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1608

Utolsó 5 látogatónk:
StellArt
2019-03-23 19:42:03
Dnblck
2019-03-23 19:35:44
Grimlock
2019-03-23 19:08:22
wendy25
2019-03-23 18:30:57
WizzX7
2019-03-23 17:47:50
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kuroko no Basuke (TV)
Kuroko no Basket * Kuroko's Basketball * * *
黒子のバスケ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2014-03-25 12:42:53
Létrehozás időpontja: 2014-03-23 18:38:56
Eddig megtekintve: 1530 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Shounen; Sport;
Epizódok száma:
25
Japán megjelenés éve: 2012
Alkotó(k): Tadatoshi Fujimaki

Ismertető:

Úgy ismerték őket, hogy a ’Csodák Generációja’ - öt kivételes tagból álló kosárlabda csapat, akik segítették a Teiko Alsó-Középiskolát a csúcsra juttatni, legyőzve mindenkit aki az útjukba került. Azonban keringenek pletykák egy hatodik emberről is – ő nincs rajta egy felvételen sem, és habár az emberek nagy része tudja, hogy létezik, a nevét homály fedi.

Ez a fiú Kuroko Tetsuya, aki mára elsős lett a Seirin Gimnáziumban.
Történetünk itt veszi kezdetét, mikor a klubok a megannyi elsős közül új embereket keresnek. Kagami Taiga, az Amerikából visszatért hatalmas center játékos csak erre a pillanatra várt, mivel Japán első számú játékosaként akar befutni és mindenkit leköröz, legyen az bárki.
Kagami jelentkezése után az első gyakorló meccsen felmérik az újoncok képességeit, ahol ő már azonnal kiemelkedik hatalmas méretével és erejével, azonban megjelenik egy titokzatos új jelentkező - aki egész végig ott volt - halálra rémítve a klub tagjait.

Kuroko Tetsuya első ránézésre gyenge, kicsi és szinte semmi érzéke a kosárlabdához, mivel egy dobása sem sikerül. Azonban ez csak a látszat, mivel Kuroko nem a saját, hanem mások erejére hagyatkozva játszik, összezavarva mindenkit a pályán.
Tény, hogy nem képes kosárra dobni, de ez mind eltörpül kiváló passzolási képessége mellett. Lehetetlen helyzetekből is képes passzolni minimális idő alatt, "láthatatlanságát" kihasználva és Kagamival összejátszva egy látszólag verhetetlen duó képében égetik bele magukat csapattársaik és jövőbeli ellenfeleik szemeibe.

Első klubtevékenységüket követően Kuroko - Kagami célját meghallva - megígéri, hogy "árnyékként" fogja felhasználni csapattársai "fényét" és így közösen legyőzik a 'Csodák Generációjának' többi tagját és elsőként fogják elhagyni az Iskolák Közötti Bajnokságot. Megannyi megmérettetés, edzés, erősebbnél erősebb ellenfelek és sok gyötrelmes negyed vár rájuk.

Vajon képesek lesznek közösen megnyerni a bajnokságot vagy korai még ünnepelni?


Főszereplők:

Kuroko Tetsuya:
A Csodák Generációjának rejtélyes hatodik tagja, aki gyenge állóképessége ellenére kiváló passzoló és képes szinte észrevehetetlenné válni a pályán. Célja, hogy megmutassa volt társainak, hogy az ő kosárlabda stílusa is ugyanolyan jó, - ha nem jobb - mint az övéké. Nyugodt, csendes és mindig kész segíteni barátainak.

Kagami Taiga:
Az Amerikából visszatért "óriás". Kiváló center és magasságának hála a zsákolás mestere. Ereje vetekszik a Csodák Generációjának tagjaival. Időnként forrófejű, Kuroko szöges ellentéte és mindent megtesz, hogy Japán első számú játékosává váljon.


Vélemény:
A sport műfajhoz eddig még nem volt szerencsém, de valahogy ezt nem hagyhattam ki. Garantáltan leszögezi a nézőt és nem hagyja szabadulni, amíg le nem pörög az a bizonyos 24 perc. Számtalan csavar, kihívás, pattanásig feszülő izgalom és lehetetlennek tűnő kivitelezéseknek leszünk majd szemtanúi.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Sache

2014-03-25 18:29:17

A leírás tényleg tök jó lett, csak így tovább. Én anno úgy kezdtem hozzá a KnB-hez, hogy nem igazán kedvelem a kosárlabdát, bár a sporthoz kapcsolódó animék fel szokták kelteni az érdeklődésem. Szerintem baromi jó anime, tényleg olyan, amely esetében csak úgy habzsolod a részeket, aztán szomorúan konstatálod, hogy sajnos vége. Nyilván rengeteg kritikát kap a megvalósíthatatlan és a japán fantázia által feltuningolt kosaras mozdulatok miatt, de vélemények szerint ezek csak fokozzák a KnB-t. Mindenesetre én nagyon jól szórakoztam ezt nézvén, és az egyik kedvenc animén marad. ^^

1.

Aqualuna

2014-03-25 12:45:24

Jó leírás lett végül, gratulálok. Videóban legközelebb legyél egy kicsit igényesebb a válogatásnál (főleg ha van miből, mint ennél az animénél), azt kicseréltem.