Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2520054

Regisztrált felhasználók
száma:
25060

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1660

Utolsó 5 látogatónk:
Eniko_04
2021-01-20 06:57:31
berfore
2021-01-20 05:44:49
kawaiioller
2021-01-20 02:13:05
Balog Peti
2021-01-19 22:05:34
Gerigo
2021-01-19 22:05:26
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kabe no Hana - Hishoyaka na Shoka no Yoru no (Manga)
The Wallflowers Book 1: Secrets of a Summer Night * Secrets of a Summer Night * Kabe no Hana - Hishoyaka na Shoka no Yoru no * *
<壁の花>ひそやかな初夏の夜の

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2017-05-23 12:10:59
Létrehozás időpontja: 2014-12-09 16:28:34
Eddig megtekintve: 1896 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Josei; Romantika; Történelmi;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 2009
Alkotó(k): Hanabusa Youko

Ismertető:

A japánok hajlamosak számos könyvből mangát készíteni, amely alól sem a klasszikusok, sem pedig a ponyvairodalom nem kivétel. Ez a manga Lisa Kleypas amerikai irónő romantikus történelmi regényén alapszik, és a 19. század közepi angol arisztokrata társadalomba visz el minket.

Miss Annabelle Peyton az angol főúri társaság krémjének egyik legszebb hölgye, ám mégis pártában van, és a bálokon, fogadásokon csak a petrezselymet árulja. Ennek oka, hogy nincsen hozománya, édesapja halála után ugyanis családja kétségbeejtő anyagi helyzetbe került. Annabelle-nek ez a negyedik, utolsó társasági szezonja, amikor ha törik, ha szakad, férjet kell magának találnia. No persze a férjnek a Peyton családhoz illően nemesi származásúnak kellene lennie. Van azonban egy úr, bizonyos Simon Hunt, aki egy felkapaszkodott közember, egy mészáros fia, aki remek üzleti érzékkel megáldva hatalmas vagyont halmozott fel magának, és bizony jócskán képes volna támogatni Annabelle-t és családját. Két évvel korábbi találkozásukkor csókot is lopott Annabelle-től, és bár a vonzalom kölcsönös, Annabelle hallani sem akar az alantas származású férfiről, aki viszont folyton zaklatja nem éppen házassági ajánlatával. Hunt a kitartott szeretőjeként bármit megadna Annabelle-nek, de nem ő az egyetlen, aki mohó szemekkel és hasonló szándékkal lesi a szépséget. Ott van többek között a Peyton család "régi barátja", aki ki tudja milyen juttatásokat remélve segít a víz felett maradniuk.

Annabelle nem az egyetlen a bálokon a "Petrezselyem Kisasszonyok" között, még három társnője is rendszeresen osztja az unalmas ücsörgés terhét. Az amerikai testvérpár, Lillian és Daisy Bowman bár gazdagok, de se nem nemesek, sem nem bennfentesek az angol etikett és előkelő modor területén, Miss Evangeline Jenner pedig szörnyű félénkséggel küzd, akinek a partik csak szenvedést jelentenek. A négy nő egyszercsak elhatározza, hogy összefognak, és szövetségben segítenek egymásnak levadászni a megáhított férjeket. Van is mindjárt egy jelölt a legszorongatottabb helyzetű Annabelle számára, Sir Kendal, aki jóképű, bár kicsit sótlan nemes, és millió hölgy lengi körül... A négyes nőtagjai csapdát eszelnek ki: kompromittálják Annabelle-t és Sir Kendalt, akinek így nem marad más választása, mint becsületből feleségül venni a lányt... No de hol marad itt a szerelem?


Csodálatosan megrajzolt manga, igazi romantikus, kalandos körítéssel, amiben kígyómarástól kezdve a tűzesetig jóval több van, mint tánc és etyepetye. A már gyerekcipőből kinőtt lányközönségnek ajánlom, ha szereted a történelmi színtéren játszódó szerelmi sztorikat, akkor tetszeni fog!
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.