Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2504776

Regisztrált felhasználók
száma:
24806

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
Joni
2020-11-26 12:58:44
Angel77
2020-11-26 12:52:39
Bandi211
2020-11-26 12:50:08
BandiHTa
2020-11-26 12:11:43
DarkDay
2020-11-26 08:11:58
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Gokko (Manga)
* * * *
恋爱家家酒

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2015-03-06 14:55:11
Létrehozás időpontja: 2015-03-03 16:29:17
Eddig megtekintve: 2011 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Romantika; Shoujo;
Kötetek száma:
1
Japán megjelenés éve: 2003
Alkotó(k): Sakurakouji Kanoko

Ismertető:

A manga négy oneshotot tartalmaz, melyek mindegyike a szerelem körül forog. Tipikus "Harlequin regény" mindegyik, képekbe öltve. ;)

1. "Gokko"
A Gokko jelentése kb. "tegyünk úgy mintha". Fuyuko híres színészpár gyermeke, aki iskolájában is színészkedik. Színjátszóklubjából az egyik srác, Ikei egy nap azt állítva, hogy ők voltaképpen féltestvérek, beköltözik hozzá. Elkezdik játszani a Gokko nevű játékot: cetlikre felírnak szereppárokat pl. "hercegnő és szolga", "gazdi és háziállat", ezzel akár színészi képességeiket is fejleszthetik, hogy úgy tesznek, mintha a papíron szereplő kapcsolatban állnának. Fuyukónak azonban az egyik papírdarabra eszébe jut felírni azt is, hogy "barát és barátnő".

2. The Famous and Capable Flower of Broadcast
Suzuki Hana voltaképpen énekesnő, mégis műsorvezetői szerepkörben találja magát egy rádiónál. Van egy kedves és megbízható DJ-társa, Zen-san, aki mindig igyekszik támogatni és kihúzni a csávából, amikor felsül valamivel, és egy szigorú főnök, Minakami. Mégis úgy tűnik, hogy a szigorú és mindig elfoglalt utóbbi fogja meg Hana szívét...

3. The Princess's Waltz
Annak volt egy kislánykori álma: fehér ruhában keringőzni valakivel, mint egy igazi hercegnő. Sajnos valójában An csak egy szegény sofőr lánya, aki egy igen gazdag és prominens családnak dolgozik. Van abban a családban egy fiatalúr is, Haruomi, akit kiskora óta fogva szigorúan előkészítenek arra az életre, amit élnie kell, egy komoly társaság elnöke lesz... csakhogy közben pont az örömök, a gyerekkor maradnak ki az életéből. Pár évente, mikor nagyon lehangolt, mindig An az egyedüli, aki fel tudja vidítani, nem csoda hát, ha hozzá szökik el... Annak gyengéje - vagy ha úgy vesszük, erőssége -, hogy szeret folyton segíteni másokon, ez eléggé le is foglalja az idejét. De vajon Haruomi fiatalúrnak most vajon mivel tud segíteni?

4. Stranded
Yuzuko egy kisvárosban él, ahol az egyetlen fontos dolog a sípálya és az aköré épült üdülőközpont. Mikor a központ tulajdonosának fia, Mogami járni akar vele, hogy is merné hát elutasítani? Vagy hogy mondhatna ellent a fiúnak, hiszen ki tudja, az mit meg nem tehet hatalmával? Így aztán a barátaival való koncertlátogatás helyett egykettőre egy havas hegy tetején találja magát kettesben a sráccal, pedig Yuzuko nem tud valami pompásan síelni. Amikor megsérül, egy menedékházban kötnek ki, de később kiderül, hogy Mogami eleve megtervezte, hogy ott töltik az éjszakát. Ettől a lánynál elszakad a cérna... sajnos azonban közben egy tomboló hóvihar is kitör.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.