Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2407769

Regisztrált felhasználók
száma:
23836

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
danitigi
2019-11-14 22:49:22
funda
2019-11-14 22:44:01
mpoi54
2019-11-14 20:37:24
TimeLord
2019-11-14 20:24:03
kizu
2019-11-14 19:42:56
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Tonari no Kaibutsu-kun (TV)
My Little Monster * * * *
となりの怪物くん

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2015-11-25 13:30:55
Létrehozás időpontja: 2015-11-20 19:41:55
Eddig megtekintve: 1228 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Akashi

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2012
Alkotó(k): Robico

Ismertető:

Főhősünk Mizutani Shizuku egész nap mást sem csinál, csak tanul, valamint társait is erre ösztönzi. Egy nap viszont különös kéréssel áll elő idegroncs osztályfőnöke, arra utasítja, hogy az egyik tanulót, Yoshida Harut terelgesse vissza a suliba és csinálja meg a háziját, mivel a diák magatartása magára az osztályfőnökre is rossz színt vet. Hát nagy búsan nekiindul Shizu, mivel az alatt az idő alatt, amíg azt a fiút noszogatja, addig tanulhatna is. Amikor meglátja ezt a fiút, rögtön leesik neki, hogy nem százas… Itt kezdődik történetünk.

Nagyon vicces, bohókás, tömény humor. Szerintem egyáltalán nem komoly, bár azt el kell ismerni, van benne egy pár érzelmes rész. Ezenkívül pedig bár humor tárgyává teszi, a gyermekbántalmazás is felbukkan benne, ami Japánban egy komoly probléma.

Főszereplők:
Bármilyen furcsa lehet is, akárhogy törtem a fejem, én Harut csak Son Gokuhoz tudom hasonlítani: naiv és hiszékeny, nem sok mindent tud a világról és nem mellesleg nincs tisztában hatalmas erejével :) Kedvelt szokása, hogy az ablakokon közlekedik. Hogy Shizukuról is szót ejtsek; ő egy borzasztóan unalmas, egyáltalán nem aranyos (ha egy lány nem próbál aranyos lenni, az a japánoknál nagy baj), jégszívű lány, akit a tanuláson kívül nem érdekel semmi. De egy valami közös bennük: szeretnének barátokat szerezni, de egyikük túlságosan is spontán viselkedésével, másikuk pedig kegyetlen őszinteségével ijeszti el a körülötte lévőket. De mint tudjuk; az ellentétek vonzzák egymást. Persze azért kell nekik egy kis segítség is. :) Itt jönnek sorra a barátok: Sasayan, Natsume stb. És habár róluk szól a történet, a főszereplő mégis Nagoya, a kakas :D (Itt megjegyezném, hogy egyszer tojt egy tojást, így megkérdőjelezhető kakas mivolta.)

Egyéb szereplők:

Asako Natsume:
Nagyon kis butuska, de éppen ilyen lelkes is. Gyakorlatilag az interneten él, emiatt nincs ideje tanulni és mindig pótvizsgáznia kell. Mivel ilyen kis csacsika, jelleméhez a cukiság is hozzátartozik. Mivel szép lány és aranyos is, fiúk veszik körül (mintha valami fiúmágnes lenne benne, szegényt sosem hagyják a fiúk ), ezért a többi lány irigységből nem barátkozik vele (ezért kényszerül az interneten barátokat szerezni).

Sasahara Sohei (Sasayan):
Elég unalmas figura, de igazi fiú. A baseball csapat tagja. (Szerintem egyébként nagyon cuki.)

Yoshida Yozan:
Haru testvére, aki elől mindig elmenekül. Imádja az édességeket (talán nálam is jobban) és folyton erről locsog. Le sem tagadhatná, hogy Haru testvére, neki is éppen van egy épp olyan ijesztő beütése.

Mitsuyoshi Misawa (Mi-chan):
Haru unokatestvére, a baseball center recepciósa, karbantartója és biztonsági őre. Ő „kényszerül” vigyázni Harura, mivel egyedül neki fogad szót. Nagyon „jó” ötleteket szokott adni Harunak a sulival, lányokkal kapcsolatban.

Yamaguchi Kenji (Yamaken):
Nagyon gőgös, minden embert lenéz Shizukun kívül, hiszen csak magát tartja elég érettnek. Szerinte sok mindenben hasonlítanak, csak Shizu nem él a „lehetőséggel”. Természetesen nem kell mondanom, hogy egy idő után belé is szeret. Egy banda vezetője, akik megverik a gyengébbeket. Ha éppen el akar tűnni a színről, mindig rossz irányba indul el, gyakran pedig bokrokból kerül elő. Először kihasználják Harut, de később barátok lesznek.

Oshima Chizuru:
Személyében tisztelhetjük a diákelnököt. Nem tud nemet mondani, ezért mindenért neki kell felelősséget vállalnia. Nincsen ideje semmire, ezért nincsenek barátai és mindig egyedül ebédel. Amikor Haru kedves hozzá, rögtön beleszeret.


Fontos tudni, hogy ez egy befejezetlen anime, az OVA-ja sem viszi előre a történetet (bár szerintem érdemes megnézni ;D ). Alapnak számít a romantikus animék között, szerintem kihagyható. Aranyos a grafikája, klasszikus shoujo. Az openingje jól visszaadja a hangulatot, az endingje aranyos, bár nekem nem igazán tetszik. Aki kikapcsolódásra vágyik, annak ajánlom ezt a könnyed kis történetet.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.