Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2541930

Regisztrált felhasználók
száma:
25473

Online látogatók száma:
4

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
L. Flóra
2021-04-12 08:58:36
ilovehangezoe
2021-04-12 07:40:25
moonnchi
2021-04-12 03:04:01
The Truth
2021-04-12 02:04:19
_Kahtusz_
2021-04-12 00:59:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

One Punch Man (TV)
Wanpanman * * * *
ワンパンマン

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2015-11-27 23:04:57
Létrehozás időpontja: 2015-11-27 09:22:10
Eddig megtekintve: 2798 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Sache

Típus: TV
Műfaj: Akció; Komédia; Paródia; Sci-fi; Seinen; Természetfeletti;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2015
Alkotó(k): Murata Yuusuke, ONE

Ismertető:

Saitama egy átlagos ember volt, aki a szörnytámadásoktól sújtotta városok egyikében élte mindennapjait. Egy alkalommal azonban, amint egy újabb sikertelen állásinterjút követően bolyong a város utcáin, hősünk megment egy gyereket egy furcsa lény karmai közül. A tettet követően Saitama elhatározásra jut, hős lesz. A bökkenő csak az, hogy az évekig tartó intenzív edzést követően nemcsak dús hajkoronáját veszíti el, hanem olyan erőssé válik, hogy minden ellenséget egyetlen ütéssel leterít. Mivel nem akad olyan szörny, amellyel szemben akár kicsit is meg kellene erőltetnie magát, Saitama már nem érez lelkesedést az igazán kreatív módon kialakított és változatos képességekkel bíró szörnyekkel szemben.

Az anime és a humor
Az anime minden szegletében és legapróbb szösszeneteiben is megbújik valamilyen vicces, szórakoztató jelenet vagy épp utalás más animékre, karakterekre, amelyek kivitelezése igazán jópofa, könnyed és sokszor meglepő. Nem csupán a szönyek változatosak, hanem számtalan hőssel is találkozunk, akik nemcsak erejük fitogtatása, kinézetük, vagy épp képességeik révén csalnak mosolyt az arcunkra, hanem neveik által is. A humor egyik legszembetűnőbb eleme a főhősünk, Saitama, a szuperhős jelmezbe bújt kopasz legény, aki csak épp arra jár, ahol a probléma gyökeret ereszt. Igazán mulatságos a karakterek múltjai közötti kontraszt, míg mindenki múltjában számtalan ok, trauma vagy épp bosszú vezetett a jelenben ismert személyhez, addig Saitama... "csak erős akart lenni".

Főbb szereplők

Saitama:
Valószínűleg a világ legerősebb hőse, ám az ezzel járó elismerést sosem kapja meg, mivel ennyi év és számtalan szörny legyőzését követően sem ismeri senki. Ezen pedig változtatni kell.

Genos:
Gyerekkorában egy kiborg támadta meg szülőhelyét, amely következtében szüleit is elvesztette. A bosszú érdekében és egy tudós segítségével maga is kiborggá vált. Egy szörny felbukkanásakor ismeri meg Saitamát, majd erejét látva arra kéri, tanítsa őt. Bár Saitama nem rendelkezik semmilyen titkos recepttel és állítása szerint az átlagos erőnléti edzéseken kívül mást nem végzett, Genos mégis elhatározza, hogy fényt derít a mestere ereje mögött álló titokzatosságra.


A One Punch Man a hősök furcsa világába kalauzol bennünket, amely remekül kidolgozott, látványos és izgalmakban bővelkedő. Egy különösebb helyzettel állunk szemben, hiszen a főszereplőnek nem kell képességek terén felnőnie a szörnyekhez, sokkal inkább a szörnyek azok, akik nem teljesítenek megfelelően, ezzel pedig fejtörést okoznak Saitamának. A világ, amelybe belecsöppenünk igazán különös, hiszen vagy őrült tudósok, szörnyek vagy épp természeti katasztrófa akarja elpusztítani azt. Ajánlom az animét mindenki számára, aki értékeli a jó humort, szereti a különös összecsapásokat és nyitott olyan anime megismerésére, amely a megszokott történetektől eltérő.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.