Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2365071

Regisztrált felhasználók
száma:
23423

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1622

Utolsó 5 látogatónk:
kornel98
2019-06-16 00:39:29
Valami122
2019-06-16 00:36:17
shivary
2019-06-15 23:23:37
shepwayne
2019-06-15 21:57:01
zolij
2019-06-15 21:49:41
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Akagami no Shirayuki-hime 2nd Season (TV)
Snow White with the Red Hair 2 * * * *
赤髪の白雪姫

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:00:38
Létrehozás időpontja: 2016-02-04 15:31:00
Eddig megtekintve: 1349 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Fantasy; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2016
Alkotó(k): Akizuki Sorata

Ismertető:

Az anime második szezonjában Shirayuki és Zen békésen élné mindennapjait Clarines fővárosában a Wistal Kastélyban, mindegyik végezve a maga feladatait, nap mint nap találkozva, ámde két esemény is megzavarja nyugalmukat.

Az egyik, hogy újra felbukkan Mihaya - ő volt az az elszegényedett, nemesi származású ficsúr, aki mindenképpen vissza akar kapaszkodni, ezért az első szezonban elrabolta Shirayukit különleges hajszíne miatt. Mihaya börtönbüntetése letöltése után hajóra szállt, majd Wistal Kastélyba jött, hogy tudósítson arról, miszerint felfedezett egy Shirayuki elleni cselszövést - no persze mindezt nem a lány vagy Zen herceg két szép szeméért teszi, hanem mert honoráriumot vár cserébe. Jelentése alapján egy fiatal, csinos, Kazuki nevű fiú keresi égre-földre az "almaszínvörös hajú lányt", hogy elvigye egy "számára a kastélynál megfelelőbb helyre". Hogy ez mit is jelent pontosan, arról kezdetben csak rossz sejtéseink lehetnek...

Ugyanekkor Izana herceg meghívó levelet kap kézhez Tanbarunból. a meghívás azonban nem neki, hanem Shirayukinak szól, Tanbaruni Raji herceg állítólag ezzel akarja megköszönni Shirayukinak a Clarinesbe való látogatásakor érte tetteket. Valójában hiú és nagyzolós hercegünk nem bírja kiverni a fejéből a lányt és különösen annak szavait, melyek önvizsgálatra késztetik: lehet, hogy tökéletesnek vélt személyéből mégiscsak hibádzik valami? Izana herceg utasítja Shirayukit, hogy fogadja el a meghívást és utazzon Tanbarunba. Ennek persze sem a lány, sem Zen herceg nem örül. Shirayukinak táncot és etikettet kell tanulnia, hogy ne hozzon szégyent se magára, se Clarinesre. De vajon mihez kezd a tanbaruni gőgös paprikajancsi herceggel, ki tud-e valami jót hozni a rákényszerített szituációból? S bár kap testőrt az útra, vajon meg tud-e menekülni a Kazuki nevű fiú és annak bűntársai fenyegetése alól? Vagy lehet, hogy nem is ők a legveszedelmesebb ellenfél?


Így kezdődik a második szezon története, ám ez még csak a kezdet. Több új szereplőt is megismerhetünk, mint például Raji herceg kotnyeles, az orrát mindenbe beleütő húgát, Rona hercegnőt és annak csendes, visszahúzódóbb természetű ikeröccsét, Eugenát, a szőke és hetyke Kazukit, vagy egy kalózbandát vezető veszedelmes nőt és ellenlábasát, a hegyekben élő banditavadászok vezérét...
Akit érdekel a történet, ne mulassza el megnézni!
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.