Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2520791

Regisztrált felhasználók
száma:
25082

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
Talitha
2021-01-23 15:30:52
Rolack
2021-01-23 14:40:39
mklsferike
2021-01-23 14:02:19
anyám
2021-01-23 13:56:40
Csixie
2021-01-23 13:55:15
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

unTOUCHable (Manhwa)
* * * *

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2017-04-12 11:33:50
Létrehozás időpontja: 2016-06-18 09:00:20
Eddig megtekintve: 1591 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Sache

Típus: Manhwa
Műfaj: Dráma; Josei; Komédia; Romantika; Természetfeletti;
Kötetek száma:
3
Japán megjelenés éve: 2014
Alkotó(k): Massstar

Ismertető:

Sia Lee egy modellként dolgozó fiatal lány, aki elhagyja a szülői otthont annak érdekében, hogy a saját útját járva kezdjen el... vadászni. Hogy miféle vadászatról is van szó? A látszat ellenére Sia nem egy átlagos ember, hanem a modernkori vámpírok egyike, akik már nem az emberek véréből táplálkoznak, hanem azok energiáját szívják el egy roppant egyszerű módon: csupán egy érintésre van szükség. A kiemelkedő szépséggel megáldott Siának sosem jelentett gondot a zsákmány becserkészése, mivel mindenhol rajongás és számtalan érte dobbanó férfiszív vette őt folyton körül. Egy napon azonban belebotlik egy Jiho nevezetű fiúba, aki a megszokottól eltérő módon reagál Sia jelenlétére és köszöni szépen, de nem kér az érintéséből sem. Siának nem sok ideje marad rágódni a történteken, hiszen az újabb meglepetés már a küszöbön várja: Jiho az új szomszédja. Sia nem tud szabadulni a különlegesen ízletes energia gondolatától, amellyel a fiú rendelkezik, ezért elhatározza, hogy kerüljön bármibe is, újra megkóstolja azt. A meglehetősen nehézkes feladat véghezvitele közben számtalan szempár figyeli őket, egyrészt létezik olyan, aki maga is felfigyelt Jiho energiájára és meg szeretné szerezni, másrészt olyanok is, akik nem nézik jó szemmel a "vámpír" és a "zsákmány" szerepek átalakulását.

További szereplők:

Jiho Shion:
Író, aki eddigi élete nagy részét bezárkózva, a világot kirekesztve élte. Egy gyerekkori trauma következtében kényszerbetegsége alakult ki, ezért folyton takarít és senkit sem enged maga közelébe, mivel ezek a haszontalanok mást sem csinálnak, csak tenyésztik a bacilusokat.

Baryu:
Sia gyerekkori barátja, énekesként rabolja a női szíveket és ugyancsak a vámpírok táborát szaporítja. Nagyon közel áll Siához és egyáltalán nem örül Jiho jelenlétének, akit különböző módszerekkel próbál eltávolítani a lány mellől. Az egyre fokozódó belső feszültség következtében ráébred, hogy talán többet is érez a barátságnál...


A manhwa rajzolása szép és az oldalai színesek. A történet néha kiszámítható, máskor fordulatokkal teli, de mindenképp szórakoztató. Nagyon sok a vicces jelenet, amelyeket főleg Sia és Jiho generál, de felbukkannak komolyabb témák is, amelyek egyes karakterek múltját vagy épp a bennük dúló feszültséget és ezek következményeit vetítik ki.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.