Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2520778

Regisztrált felhasználók
száma:
25081

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
anyám
2021-01-23 13:56:40
Csixie
2021-01-23 13:55:15
csehdp
2021-01-23 13:48:19
Talitha
2021-01-23 13:47:51
Balog Peti
2021-01-23 13:39:20
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Akage no Anne (Manga)
Red Haired Anne * Anne of Green Gables * * *
赤毛のアン

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2016-06-23 10:23:21
Létrehozás időpontja: 2016-06-20 16:26:54
Eddig megtekintve: 1306 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Manga
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Shoujo; Történelmi;
Kötetek száma:
3
Japán megjelenés éve: 1997
Alkotó(k): Igarashi Yumiko

Ismertető:

Mint ahogy azt már a címből és a képből is sejteni lehet, ez a manga Lucy Maud Montgomery örökzöld regényének, az Anne of Green Gables-nek manga adaptációja. Anne története világszerte ismert és szeretett, s a japánok különösen kedvelik, nem csoda hát, hogy manga feldolgozást kapott, igazság szerint nem is egyet! Ezek egyike ez a mű, ahol Igarashi Yumiko csodálatos, romantikus és részletgazdag rajzstílusa méltó megjelenítője Anne történetének


Ha valaki nem ismerné a sztorit: minden azzal kezdődik, hogy az Avonlea-ben, Edward herceg szigetén (Kanada) élő idős testvérpár, Marilla és Matthew Cuthbert elhatározzák, hogy magukhoz vesznek egy árva fiút, aki segítségükül legyen öreg napjaikra. Azonban tévedés történik, és nem fiú, hanem egy vörös hajú, iszonyúan cserfes, álmokkal és ábrándozással teli kis tévelygő lélek érkezik hozzájuk, egy árva kislány, Anne Shirley. Anne élete nem volt könnyű, minthogy már kisbabaként elárvult, s eddig két családnál lakott ingyencselédként és gyerekfelvigyázóként, majd árvaházba került. Élete legtragikusabb élményeként éli meg ezt a tévedést, hogy nem lesz új otthona, mivel nem fiú.
Azonban Matthew azonnal megszereti, és némi hezitálás után végül Marilla is úgy gondolja, maguknál tartják a gyermeket... Innentől kezdődnek Anne kalandjai, hisz olyan sok bepótolnivalója van, neki, akinek még sohasem volt igazi barátja, sohasem kóstolt csokoládét vagy látott fagylaltot, sohasem járt az árvaházon kívül iskolába, nem volt pikniken.,. Összebarátkozik a közelben lakó hasonló korú kislánnyal, Dianával, örök ellenségeskedést fogad az iskolában egy csinos, de roppant pimasz fiúval szemben... és a történet minden kis kalandjában képes magát a legelképesztőbb módon zűrbe keverni. :D


A mangát élvezet olvasni és lapozgatni, mert bár látszólag nem szól nagy dolgokról, csak a mindennapok álmairól és butaságairól, éppen ezért közel kerülhet bármelyikünk szívéhez. Az Anne történetét megtestesítő élőszereplős játékfilmen túl számos dologban az eredeti regényhez hű, úgyhogy aki csak a filmet ismeri, annak új részleteket is feltárhat Anne viselt dolgaiból és kalandjaiból. Minden korosztálynak bátran ajánlom.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.