Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2521459

Regisztrált felhasználók
száma:
25095

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
edgyrocky
2021-01-26 00:51:08
Tojasxdd
2021-01-26 00:39:19
Flowery
2021-01-26 00:23:49
Balint030627
2021-01-25 23:11:22
jatekoskardx
2021-01-25 22:40:07
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Zombie-Loan (TV)
* * * *
ゾンビローン

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 22:16:14
Létrehozás időpontja: 2007-11-18 00:00:00
Eddig megtekintve: 2482 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Akció; Dráma; Horror; Kaland; Komédia; Shounen; Természetfeletti;
Epizódok száma:
11
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

Kita Michiru egy különleges lány, aki Shinigami Szemekkel rendelkezik, vagyis egy sötét gyűrűt lát azoknak az embereknek a nyakán, akik hamarosan meg fognak halni, vagy netán már meg kellett volna halniuk. Ez a gyűrű jelképezi a halál közeledtét. Akinél szürke az azt jelenti, hogy közeledik élete végéhez, ha pedig feketére változik, az azt jelenti, hogy már meghalt. Akatsuki Chika és Tachibana Shito, két fiú a Michiru osztályából, akiknek valamilyen okból fekete gyűrű van a nyakukon és mégis életben vannak. Egy katasztrofális tömegbaleset után került rájuk, ahol meg kellett volna halniuk, hiszen rajtuk kívül mindenkivel ez történt. Ők ketten egy titkos szervezet, a Zombie-Loan tagjai. Ennek köszönhetik megmenekülésüket, ugyanis ők valójában nem is emberek, hanem zombik... Ritka dolog, hogy a zombik pozitív hősként vannak jelen egy történetben, de most mégis ez történik. Mindkettejüknek megvan a lehetőségük, hogy ismét emberré váljanak, de ezért keményen meg kell dolgozniuk, hogy visszafizessék a Zombie-Loannak életük megmentését. Erre mindössze egy évük van, különben örökre zombik maradnak, és szép lassan felemészti szívüket a halál.
Michiru egy szerencsétlen véletlennek köszönheti, hogy rájött a két fiú titkára, amit a srácok halállal kívántak honorálni, de amikor rájöttek, hogy a lány Shinigami Szemű, úgy gondolták, hogy hasznukra lehet, ezért maguk közé fogadták. Így vált az egyszerű csendes lány a Zombie-Loan oszlopos tagjává és a két fiú segítőjévé. Egy napon azonban Michiru nyakán is megjelent a szürke gyűrű...


Szereplők:

Kita Michiru:
Félénk lány, aki úgy érzi mindig mások kénye-kedvének van kiszolgáltatva. Szülei még kiskorában meghaltak és nagyszülei nevelik, de gyakran fültanúja a felnőttek pénzügyi gondjai miatti veszekedéseknek, ezért nem érzi jól magát abban a közegben. A két fiúval az iskolában találkozik és kíváncsiságának következményeképpen jön rá a titkukra. Halálra rémül tőlük, ami természetes, hiszen nem minden nap találkozik az ember zombikkal. Mindenesetre jó barátokra és talán családra is lel bennük, ami új reményt ad arra, hogy mindent elölről kezdhessen az életben.

Akatsuki Chika:
Lobbanékony természetű és akaratos. Fél éve zombi már így már csak 6 hónapja maradt arra, hogy visszafizesse élete árát, hogy ismét ember lehessen. Zombivá válása óta elkerülte családját és látszólag nem is igen bánja a dolgot, de legbelül érzékeny a témára és nehezen kezeli a dolgot. Sebezhető lelkű, bár ezt sosem ismerné be, de amikor kiderül, hogy gyerekkori legjobb barátja az ellenséges oldalon áll, akkor megrendül, igaz ezt jól palástolja. Shitoval együtt harcolnak a zombikkal, méghozzá úgy hogy saját jobb kezüket átadják egymásnak, e nélkül képtelenek harcolni.

Tachibana Shito:
16 évesnek tűnik, de valójában sokkal öregebb és sötét titkok lappanganak a múltjában. Ő is zombi és egyben Chika látszólag elválaszthatatlan társa. A suliban elég népszerű a lányok körében, ami elsősorban sármosságának és kedvességének köszönhető. Chikával ellentétben csak akkor szól ha kell, és általában mindig az van amit ő akar. Gyakran van vita a két fiú között, de általában Shito kerül ki győztesen, viszont a vereség nagyon megviseli.

Yuuta:
Eredetére nem derül fény, de ő is zombi. Ő nem a harcban jeleskedik, hanem a gyógyításban. Mindig vidám természetű és locsi-fecsi jellem, aki imád mindenféle maskarába bújni. Jobb és balkeze külön életet él és személyiségük van, tehát nevezhető hasbeszélőnek is.

Yoimachi Koyomi / Yomi:
Bonyolult lélek a szó legszorosabb értelmében. Yuutával jól megértik egymást hiszen hasonlóképpen szószátyár teremtés. Ő is zombi és különleges képességgel rendelkezik. Két személyisége van. Yomiként előre lát dolgokat, amivel segíti a csapat munkáját. Sokkal csendesebb, viszont leszbikus, ezért amikor meglátja Michirut azonnal rákattan.^^”

Kuse Simotsuki:
Különös lány, aki nem zombi, de közel áll hozzájuk. Mindig csendes, alig szól és akkor is csak halkan és megfontoltan. Sosincsenek hirtelen érzelmi kitörései és kinyilvánulásai. Teljesen közömbösen áll mindenhez hozzá. Viszont nagyon okos és hamar rájön a dolgok nyitjára.

Bekkou:
A Zombie-Loan főnöke. Egész nap az irodában ül és kiosztja a küldetéseket. Mókás figura, olyan mint egy nagy gyerek, de mégis komoly, hiszen az ő feladata kordában tartani a zombikat és mindenkit a megfelelő helyre küldeni.

Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Barbara-chan

2008-04-05 18:05:13

szerintem is nagyon jó!^^
remélem egyszer folytatják majd!:3

1.

Milcsa

2007-12-26 13:17:59

Szuper anime már ajánlom