Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2351048

Regisztrált felhasználók
száma:
23252

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1618

Utolsó 5 látogatónk:
fmatyi24@gmai
2019-05-21 07:24:23
Gyuszoka123
2019-05-21 06:57:30
9754086211
2019-05-21 05:09:51
dorinasz01
2019-05-21 00:13:50
Bene
2019-05-20 23:25:10
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Cowboy Bebop (TV)
Csillagközi fejvadászok * * * *
カウボーイビバップ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-12-25 08:49:01
Létrehozás időpontja: 2008-10-06 00:00:00
Eddig megtekintve: 1968 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ingrid

Típus: TV
Műfaj: Akció; Dráma; Kaland; Komédia; Krimi; Sci-fi;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 1998

Ismertető:

Ez az anime egy igazi jazz-es történet a jövőbeli űrből tele kalandokkal és olyan személyekkel, akik nem hagyják unatkozni a nézőt, mert mindig meglepnek valamivel; vagy a súlyos beszólásaikkal, vagy a gyerekes viselkedésükkel, vagy egy meglepetésekkel gazdag bűnöző-vadászattal. Ezek a fejvadászok értenek hozzá, hogy lopják be magukat a szívünkbe. ^__^

A történet a távoli jövőben játszódik. Az emberek már rég elhagyták a Földet, és az űrben találtak új otthonra, kolóniákba tömörülve. Az emberekkel együtt a bűnözés is tért hódít az űrben. Az űrbéli bűnözőkkel párhuzamosan megjelentek az űrbéli fejvadászok is. Ilyen fejvadászok főhőseink is, Spike Spiegel és Jet Black. Ők ketten a Bebop nevű űrhajójukon utazgatnak az űrben és bűnözőkre vadásznak. A körözöttek megtalálásában egyébként segítségükre van egy műsor, a Nagy Lövés, ami amolyan fejvadász műsor, a körözött bűnözőket mutatja meg és a rájuk kiszabott vérdíjat. Spike és Jet állandóan nézik ezt a műsort, és akit bemutatnak ott, azt el is kapják. Legalábbis próbálják... A sorozat előre haladtával új barátokra is szert tesznek (bár ők Spike szemében inkább tűnnek potyautasoknak ^^'): Faye Valentine, Edward Wong Hau (aki a neve ellenére lány, bár ez sem biztos @_@) és egy kutya, Ein. Kalandosabbnál-kalandosabb dolgokba keverednek és egyre jobban összekovácsolódik a kis csapatuk. Mindegyikük más és más téren kiemelkedő, ezért is egészítik ki olyan jól is egymást. De mindegyikük rejteget egy kis sötét titkot, múltjukat illetően, amire szép lassan fény derül. Na jó, talán Ed nem rejteget. XD

Azon kívül, hogy tele van jobbnál jobb akciójelenetekkel, és a humor sem hiányzik belőle, a készítők gondoskodtak arról is, hogy a néző a kellő tanulságot is levonja egy-egy rész megnézése után. Néha a részek tanulságát valamikor már szinte a szánkba rágják, de valamikor nekünk magunknak kell rájönnünk, hogy az adott epizód milyen mondanivalóval rendelkezik. Ez szerintem egy nagyon jó és az animék között is egyedülálló ötlet volt a szerkesztőktől. A zene kiválasztása is jó, amolyan space jazz-ként jellemezném. A jazz-es zene igazán illik az egész sorozat hangulatához, még az akciójeleneteknél sem zavaró, sőt én már el sem tudnék képzelni hozzá más zenét, annyira azonosul az animével. A hangulat néha komor, néha vidám, néha pörgős, néha lassú. A készítők igyekeztek belehinteni egy kicsit mindenből az animébe. Ami szintén jóra sikerült. Míg az anime elején inkább a vidámság dominál, addig a vége felé közeledve egyre komorodik, komolyodik a történet, és a bűnöző-vadászat helyett a szereplők belső világán van a hangsúly. A komolyságot jelzendő a zene is megváltozik, ez főleg az akció-jeleneteknél szembetűnő. Az akciójelenetek egyébként nagyon jóra sikerültek, igazán pörgősek és fordulatokban gazdagok. A rajzstílus szintén illik a környezethez, amibe a szereplőket beletették, igazán szépek lettek.
Szerintem ez egy alapmű, amit mindenkinek látni kellene! Na jó, persze nem muszáj ^^
És hogy azoknak is kedveskedjenek, akik nem szeretnek feliratot olvasni, vagy a netről töltögetni, azoknak jó hír (meg a fanoknak is persze), hogy a sorozatot már nálunk is kiadták DVD-n magyar szinkronnal, ami kivételesen, jóra sikerült szerintem. Szóval megér tenni vele egy próbát!
SEE YOU SPACE COWBOY

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.