Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2520316

Regisztrált felhasználók
száma:
25071

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1660

Utolsó 5 látogatónk:
gabooo
2021-01-21 15:18:16
plaszi
2021-01-21 15:17:59
tanyo200
2021-01-21 14:35:15
Ragnar20
2021-01-21 14:27:38
Jillxcer
2021-01-21 14:24:33
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise (Movie)
Expelled from Paradise * * * *
楽園追放 -Expelled from Paradise-

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2017-05-11 14:21:31
Létrehozás időpontja: 2017-05-10 09:17:53
Eddig megtekintve: 1509 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Sache

Típus: Movie
Műfaj: Akció; Mecha; Sci-fi;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 2014

Ismertető:

Egy katasztrófa következtében a Földön poszt-apokaliptikus helyzet uralkodik, az emberek kénytelenek romvárosokban élni, ugyanakkor mutáns fajok felbukkanása is megkeseríti mindennapjaikat. Az emberiség nagy része azonban nem akar ilyen körülmények között élni, fizikai létüket feladják egy olyan digitális világ reményében, ahol béke uralkodik, nincs betegség és a halál sem fenyeget, vagyis a DEVA által biztosított Paradicsomban igyekeznek megtalálni a boldogságot, egy Föld körüli pályán keringő űrállomáson. Az idillt azonban egy Frontier Setter nevezetű hekker zavarja meg, aki rendszeresen betör a DEVA rendszerébe és olyan üzeneteket oszt meg, amely a DEVA politikájával tökéletesen ellentétes. A veszélyt észlelve egy magasrangú ügynököt, Angela Balzacot küldik a Földre a hekker nyomába. A digitális térben remekül boldoguló Angela hamar ráébred, hogy a földi lét nagyban eltér az eddig megszokott életterétől, nem csupán a fizikai test nehézsége jelent gondot számára, de gyenge immunrendszere miatt már az első nap szembe kell néznie számára eddigi ismeretlen jelenségekkel, mint például a betegség és a fáradtság. Szerencsére a hekker kilétének felderítésében segítsége is akad, egy Dingo nevezetű földlakó, aki bár elsőre könnyelműnek tűnik, mégis kitűnő harcos. Ketten próbálnak az ügy végére járni, ám nyomozásuk számtalan váratlan fordulatot eredményez, például fény derül arra, hogy a DEVA korántsem biztosít olyan paradicsomi körülményeket, mint amelyeket kezdetben megismertünk.

Karakterek:
A movie során három főszereplő mutatkozik meg, akiket azonban csak felületesen ismerhetünk meg. A történet során mégis előkerül e három személy között kialakuló barátság erőssége, ami jelentős mértékű szemöldökfelvonásra késztetett, hiszen szinte alkalmuk sem volt megismerni egymást... de lássuk, kikről is van szó.

Angela Balzac:
Magasrangú ügynök, aki a fanservice fogalmának megtestesítője. Tipikus tsundere, aki remek harci készségekkel bír, úgy közelharc, mint hatalmas robotok irányítása terén.

Kajiwara Zarik (Dingo):
Földlakó, aki megtanult alkalmazkodni a katasztrófa sújtotta bolygó megváltozott életteréhez. Remek elemző képességgel rendelkezik, ugyanakkor harci készségei sem elhanyagolhatóak. Egykor a DEVA-nak dolgozott, ám ráébred ennek az árnyoldalaira és inkább a földi életet választja.

Frontier Setter:
Hekker, aki képes szinte állandó jelleggel feltörni a DEVA védelmi rendszerét. Mivel a karakter igen spoiler-veszélyes, ezért inkább mindenki maga fedezze fel a titkát. :)


Animáció és zene:
A movie által bemutatott környezet, a karakterek és a harcok mind 3D animáció segítségével jöttek létre. Bár a harci jelenetek száma elég szűkre szabott, a meglévők izgalmasak, jól kivitelezettek és CGI-t tartalmaznak. A legszembetűnőbb probléma a karakterek megformálásában mutatkozik, ugyanis a 3D animáció miatt a mozgásuk sokszor ügyetlen, kicsit sem emberi, egyszóval furcsa. A zenére és az effektekre nem lehet panaszunk. A zenei stílusok széles skálán mozognak, a szimfonikustól a rockon át egészen a '90-es éveket idéző elektro műfajig. Ezek kombinációja azonban remekül működik és igazán passzol az adott jelenetekhez.


Vélemény:
Véleményem szerint a movie átlagosnak mondható, amelyet megnézünk egyszer és pont, különösebb nyomot nem hagy bennünk. Pozitívumként felsorolhatóak a harci jelenetek, melyek megvalósítása igazán sikeres, a zene és a szépen megrajzolt háttér, de negatívumként számon tartható a kiszámítható történet, amely helyenként unalmas is. Mindezek ellenére, ha épp van szabadidőnk és egy robotos movie-ra vágyunk, akkor a harci jelenetekért megéri megnézni.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.