Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2504759

Regisztrált felhasználók
száma:
24805

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
DarkDay
2020-11-26 08:11:58
.T.A.
2020-11-26 01:26:19
koneko
2020-11-25 22:38:16
Lucidus
2020-11-25 20:51:34
CloudControll
2020-11-25 18:41:21
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Fate/kaleid liner Prisma Illya: Oath Under Snow (Movie)
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Movie: Sekka no Chikai * Gekijouban Fate/kaleid liner Prisma Illya: Sekka no Chikai * * *
劇場版 Fate/kaleid liner プリズマ☆イリヤ 雪下の誓い

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-12-06 14:36:14
Létrehozás időpontja: 2018-06-02 00:00:00
Eddig megtekintve: 1312 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: Movie
Műfaj: Akció; Dráma; Fantasy; Mágia; Mahou Shoujo (Magical Girl);
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 2017
Alkotó(k): Hiroyama Hiroshi

Ismertető:

Fate/stay night, Fate/Extra, Fate/Apocrypha, Fate/strange fake és még sorolhatnám. A Fate univerzum lassacskán olyan hatalmas méreteket ölt, hogy az ember csak kalandozni fog balra-jobbra, miközben a haját tépve kérdezi, hogy akkor hol is van mindezeknek az eleje? Egyáltalán kapcsolódnak-e egymáshoz? A válasz a kérdések kérdésére pedig az... hogy nem mindegyik. Amíg a Fate/Zero a Fate/stay nightnak az előzménye, addig például a Fate/Apocrypha egy teljesen más idősíkon futó sorozat. A Fate/kaleid liner PRISMA ILLYA is egy ilyen, teljesen másik idősíkon futó verziója a már-már kultikus visual novelnek.

Az ismertető elolvasása előtt a Fate/kaleid liner manga vagy anime ismerete ajánlott!


Ez a film adaptáció, a Fate/kaleid liner Prisma Illya: Oath Under Snow, előzménytörténetül szolgál és az eredeti manga harmadik szériáját kívánja feldolgozni és vászonra vinni. Arra ad választ, hogyan is került Miyu Illya világába, mindezt Shirou szemein keresztül mutatva, hogy mégis miken kellett keresztülmennie.

A történet még főhősünk kiskorában veszi kezdetét, ahogy nevelőapjával, Kiritsuguval egy úgynevezett Isten Gyermekét kutatva róják az utakat. A híresztelések alapján ez a bizonyos gyermek képes teljesíteni az emberek kívánságát, legyen az bármi. Az emberiség megmentését szem előtt tartva rá is lelnek egy fiatal, Miyu nevezetű kislányra, aki minden bizonnyal rendelkezik a már korábban említett erővel. Kiritsugu bár fel akarta használni a lányt a célja elérésére, egy váratlan betegség következtében életét veszti, így Shirou-ra bízza a tervének kivitelezését. Igen ám, de Shirou és Miyu között hamar kialakul egy testvéri viszony, emiatt a fiú képtelen megtenni nevelőapja kívánságát, miközben azon őrlődik, hogyan is lehet az igazság harcosa. Telnek és múlnak az évek, Miyu pedig a házban marad, elzárva a külvilágtól. Shirou ezen változtatni szeretne, így elhatározza, hogy megmutatja húgának a kinti világot. A veszély ekkor fogja felütni a fejét, ugyanis nem Kiritsugu volt az egyetlen, aki az Isten Gyermekétől várta kívánságának valóra válását. Miyu veszélybe kerül, de elrablói az életébe kerülő kívánságot jóra tervezik használni, így Shirou igazság harcosa felfogása hamarosan összeütközik a testvérének megmentésével. Feláldozza őt azért, hogy mindenki más megmeneküljön, vagy inkább eldobja magától az elképzeléseit és ő maga válik "gonosszá" hogy megmentse Miyut?

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.