Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2365073

Regisztrált felhasználók
száma:
23423

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1622

Utolsó 5 látogatónk:
kornel98
2019-06-16 00:39:29
Valami122
2019-06-16 00:36:17
shivary
2019-06-15 23:23:37
shepwayne
2019-06-15 21:57:01
zolij
2019-06-15 21:49:41
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Mattaku Saikin no Tantei to Kitara (Manga)
* * * *
まったく最近の探偵ときたら

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-07-21 15:50:32
Létrehozás időpontja: 2018-06-15 16:19:19
Eddig megtekintve: 470 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: Manga
Műfaj: Dráma; Életkép; Kaland; Komédia; Krimi; Romantika; Seinen;
Kötetek száma:
Jelenleg is futó sorozat!
Japán megjelenés éve: 2016
Alkotó(k): Igarashi Masakuni

Ismertető:

Mi történne, ha fognánk Conant, a detektívet, megöregítenénk úgy 20 évvel, adnánk neki egy meg nem értett humorzsák segédet, a feje tetejére állítanánk a világot, és minden szereplőnek a kezébe egy stand-up comedy műsorra hajazó forgatókönyvet nyomnánk? Valószínűleg ez a manga.

Ismerkedjünk meg Nagumo Keiichirou-val, a lángész középiskolás detektívvel, aki képes villámgyorsan megoldani az olyan kifinomult és tökéletesnek tűnő bűntényeket, amikkel a rendőrség nem tudna mit kezdeni. Elég csak egy pillantást vetnie a helyszínre, és az ügyet le is lehet zárni. A jóképű fiút rajongók ezrei ölelik körül, akik egymást lökdösve próbálnak a közelébe férkőzni. Előtte az élet, az ifjú detektív biztos sokra fogja vinni. Ugorjunk hát 20 évvel előbbre, hogy lássuk, mi lett a nagyszerű nyomozóból.

Ismerkedjünk meg ismét Nagumo Keiichirou-val, a 35 éves magánnyomozóval... akit már senki sem ismer. Mi történt? Főhősünk felett sajnos igen csúnyán eljárt az idő vasfoga, a napjainkban már a lakbért is alig tudja kifizetni. Túlságosan megerőltette magát a fiatal éveiben, amiért nagy árat fizetett. A háta megállás nélkül csak fáj, szeme sokat romlott, a nyomozásokat segítő megérzései pedig alábbhagytak. Muszáj valamiből mégis megélnie, így hát a Nagumo Nyomozó Irodát megalapítva tovább folytatja detektív pályafutását... legalábbis próbálná, ha kapna rendes munkát. Hamarosan viszont rámosolyog a szerencse, vagyis nem a szerencse, hanem egy rikító női fehérnemű. Színre lép Mashiro, a középiskolás diáklány, aki minden áron detektív akar lenni, a Nagumo Nyomozó Iroda hirdetését látva pedig elhatározta, hogy Nagumo tanonca lesz. Innen kezdődik az igencsak a feje tetejére állított humoros történet.


Főszereplők:

Nagumo Keiichirou:
A csodadetektív. Már középiskolás korától fogva foglalkozott bűntényekkel és oldotta meg egymás után mindet. Mindenki szerette és imádta, azonban idővel eltompultak a nyomozáshoz szükséges érzékei és mára eljárt felette az idő. Ettől függetlenül igyekszik fenntartani a menő és macsó látszatot a megbízói előtt, ami szinte sosem sikerül. Mindennek ellenére igenis okos és még képes bűntényeket megoldani.

Mashiro:
A főhősnőnk. Egy középiskolás szeleburdi lány, aki képes bármit elrejteni az iskolai egyenruhájába, tényleg bármit. Egy gorillát megszégyenítő ereje van és jártas a harcművészetben is. Szeretne detektív lenni, így hát megpróbál Nagumo tanonca lenni. Mindezek mellet egy rejtélyes szereplő is, mivel korábban összefutott már főhősünkkel és nagyon úgy néz ki, hogy ő volt az oka a nagy detektív bukásának.


Vélemény:
Ez nem a már jól megszokott nyomozós manga rengeteg gyilkossággal és durvábbnál durvább elkövetőkkel, hanem csupán egy könnyed, humoros történet, aminek összetevői közül szinte teljesen kifelejtették a komolyságot. Történettel mindazonáltal rendelkezik, mivel a duó célja az, hogy Nagumo ismét visszakerüljön a rivaldafénybe.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

TheNoraNeko

2018-07-21 19:06:13

Ez nagyon tetszik! Az ismertető is szuper lett!