Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2503881

Regisztrált felhasználók
száma:
24798

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
sora148
2020-11-23 20:33:51
Grimlock
2020-11-23 18:27:43
Bandi211
2020-11-23 16:35:45
Csabesz
2020-11-23 15:23:20
Sayuki Stella
2020-11-23 14:35:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Dai-1 Shou - Outo no Ichinichi-hen (Manga)
Re:ZERO -Starting Life in Another World- Chapter 1: A Day in the Capital * ReZero Daiisshou: Outo no Ichinichi-hen * Re: Life in a different world from zero * *
Re:ゼロから始める異世界生活 第一章 王都の一日編

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-11-09 11:05:48
Létrehozás időpontja: 2018-07-21 18:01:26
Eddig megtekintve: 918 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: Manga
Műfaj: Akció; Dráma; Fantasy; Kaland; Mágia; Pszichológiai; Seinen;
Kötetek száma:
2
Japán megjelenés éve: 2014
Alkotó(k): Matsuse Daichi, Nagatsuki Tappei

Ismertető:

Bátraké a (bal)szerencse:

Gyorsan pislogjon kettőt az, aki szeretne visszatérni az időben, hogy esélyt kapjon egy korábbi döntésének a megváltoztatására. Biztosan sokan akarnátok eme képességet a markotokban tudni. És most tapsoljon kettőt az, aki még úgy is szeretné ezt az erőt, ha csak a halálával tudná aktiválni. Ha jól hallom, nem maradtatok sokan. Végezetül pedig tegye fel az a kezét, aki hátrahagyná szüleit, barátait, hogy egy olyan világban használja ezt, ahol szinte minden sarkon farkasszemet kell néznie a halállal és az azzal járó borzasztó fájdalmakkal. Ahogy látom, gyorsan megfogyatkoztunk.

Aggodalomra semmi ok, mivel protagonistánk, Natsuki Subaru kész demonstrálni ennek az erőnek az előnyeit és hátrányait.

Visszatekintés a múltba:

Mindennek van kezdete és vége. A történet maga már 2012-ben kezdetét vette a Shousetsuka ni Narou (Váljunk Regényírókká) című oldalon webnovel formájában. Az isekai típusú történetek ekkor már hatalmas rajongótáborral rendelkeztek. Azonban a másvilágba való vágyódás jóval korábban, a '90-es években kezdődött az olyan címeknek hála, mint az El-Hazard vagy a Fushigi Yuugi. A Re:Zero azonban meglehetősen egyedi módon közelítette meg az isekai történeteket, ugyanis nem minden arany, ami fénylik. Attól még, hogy megannyi különleges faj vesz körül minket, a derekukon nem pusztán csak fogpiszkálónak vagy vajazó késnek fityeg egy éles tőr.

Ahogy az várható volt, elképesztő népszerűségre tett szert két rövid év alatt, aminek következtében egy light novel, pár hónappal később pedig egy manga formájában is tiszteletét tette a történet. Itt viszont még nincs vége, mivel 2016-ban egy animével, 2017-ben pedig egy játékkal gazdagodott.

Reklámszatyorral egy fantasy világban:

Natsuki Subaru pislogott egyet, kettőt, majd hármat. Nem, nem álmodik. Ő csak le akart menni a közeli boltba az éj leple alatt, erre egy napsütötte ismeretlen városban találja magát. Gyorsan összerakta a fejében a szétszórt puzzle darabkákat. Egy fantasy világba csöppent. "Juhé", gondolta magában. Összeismerkedik egy csinos elffel, egy cicafülekkel ellátott lánnyal, majd hősként megmenti a világot és boldogan éli le a hátralévő életét. Nem telt el sok idő és részese is lett az első nagy eseménynek. Tolvajokkal futott össze egy sötét sikátorban, akik értékeit követelték. Egy gyors jobbegyenessel be is mutatkozott Subaru, aki égett a vágytól, hogy kipróbálja, milyen is egy ilyen világban harcolni. Ütése el is érte a kellő hatást, azonban hirtelen egy teljesen más dolog kezdett el égetni, az ökle. Nem egy álomvilágban van, ez nagyon is a valóság.

Egy sorsfordító találkozás után főhősünk megismeri Emiliát, akivel ezt követően együtt fogják róni a város utcáit, választ keresve a lány kérdéseire. A történet itt fogja egy hirtelen csavarral egy sötét és nyomasztó lyukba taszítani az olvasót, mivel mind a főhősünk és főhősnőnk elhalálozik.

Natsuki Subaru már az első nap elvesztette az életét... Legalábbis ezt hitte. Pislogott egyet, kettőt, majd hármat és ismét ott találta magát, ahonnan elindult.

A mangáról:

Ne tévesszen meg senkit, hogy mindössze két kötet hosszú a manga. A light novel legelső kötetét szándékozik csak adaptálni, tehát mindössze Subaru első napját, hogy hogyan éli túl és menti meg az újonnan szerzett ismerősei életét. Ezt követően egy 5 kötetes folytatás következik a light novel második felvonásából, majd egy újabb annak a harmadik részéből.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Mokus38

2019-01-12 16:49:35

Hihetetlen volt. A kaszabolós részek durvák, és majd megszakadt érte a szívem, hogy állandóan újra éli.. Imádtam a pozitív hozzáállását. Tetszett.