Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542598

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka (Manga)
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? * * * *
ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-08-11 00:08:25
Létrehozás időpontja: 2018-08-10 12:47:54
Eddig megtekintve: 2099 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Frost

Típus: Manga
Műfaj: Akció; Fantasy; Kaland; Komédia; Romantika; Seinen;
Kötetek száma:
Jelenleg is futó sorozat!
Japán megjelenés éve: 2013
Alkotó(k): Oomori Fujino, Kunieda

Ismertető:

Történet:

Nehéz a kezdő kalandor élete, főleg, ha egyedül rója a sötét útvesztőket. Elveszetten barangol a kazamatában, majd egyszer csak felkészületlenül szembe kerül annak veszélyeivel. Egy dolog tartja benne csak a reményt, hogy egy nap elég erős lesz a célja eléréséhez. A főszereplőnk, Bell Cranel sem különb az átlagos kalandoroknál az ő egyszerű céljával. Arra vágyik, hogy egy nap majd megment egy csodaszép lányt, szerelembe esnek egymással, ezt követően pedig boldogan vágtatnak el a naplementébe.

Két hete már, hogy főszereplőnk kalandornak állt, azonban nem hallgatva a szép szóra veszélyes vizekre evezett és egy olyan ellenféllel találkozott, amit képtelen volt legyőzni. Kétségbeesetten futott az életéért, de hiába, viszont mielőtt elérhette volna testét a végzetes csapás, valóra vált az álma, csak éppen fordítva. Nem Bell volt az, aki megmentette a segítségért kiáltó gyönyörű lányt, hanem a lány mentette meg őt. Mit sem törődve azzal, hogy a ráfröccsenő vér egy piros paradicsommá változtatta, szégyenkezve elfutott megmentőjétől, akibe első látásra beleszeretett.

Nehéz a kezdő kalandor élete, főleg, ha egy számára szégyenletes esemény miatt gúnyt űznek belőle és nevetség tárgyává teszik. Bell csak egy egyszerű kalandor volt, aki nem is olyan rég kötött egyezményt istennőjével, Hestiával, és csatlakozott a famíliájához. Azonban az előbb említett incidenst követően Bell vágya, hogy erősebb legyen, a tetőpontjára hágott, és egy olyan képességet szerzett a tudta nélkül, ami hatalmas változást fog hozni az életében. Ahogy egyre erősebb lesz, újabb és újabb akadályokkal kell szembenéznie, így hát a famíliájával együtt, ami csak belőle és istennőjéből áll, elindul egy hosszú és nehéz úton, hogy remek kalandorrá váljon.

A mangáról:

Számos változatban is tiszteletét tette a történet, kezdve a 2013-as eredeti light novellel, amit pár hónapon belül máris követett a manga adaptációja. A manga szorosan követi a forrását, igyekszik mindent bemutatni és kitérni azokra a dolgokra, amikre csak lehet. A rajz meglehetősen egyszerű és családbarát, de pontosan erre is van szüksége hangulat szempontjából. Nincs tökéletes manga a világon, értelemszerűen ez sem az, el kell fogadni néhány dolgot, hogy az olvasó teljesen élvezni tudja.

Bátran ajánlom azoknak, akik egy könnyed, de mégsem problémamentes világban játszódó történetre kíváncsiak, na meg természetesen a fantasy kedvelőknek és akik szeretik figyelemmel kísérni egy szereplő felemelkedését.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.