| Szerző | Üzenet | 

| Aqualuna Adminisztrátor 
   |   VendégkönyvÚj Vendégkönyvünkbe várjuk véleményeiteket. A régi vendégkönyv itt tekinthető meg: http://animeweb.hu/guestbook.php?teveke ... gjelenites

| 

| 2011.02.10. 20:42 | 

| 

|  | 

| Yuriko-chan Kouhai 
   |   Re: VendégkönyvKomolyan mondom, ezen az animés oldalon a legszebbek a fejlécképek.    (A tavirózsás pl. nekem konkrétan a hátterem a számítógépen már egy jó ideje, vagyis amióta egyszer ez volt a hét háttere az AoiAnimén, nekem pedig azonnal megtetszett, és letöltöttem.   )_________________

| 

| 2011.06.09. 18:31 | 

| 

|  | 

| GG Adminisztrátor 
   |   Re: VendégkönyvKöszönjük szépen.    Nagy gonddal válogatjuk a képeket.  

| 

| 2011.06.09. 19:16 | 

| 

|  | 

| Aqualuna Adminisztrátor 
   |   Re: VendégkönyvNekem is a tavirózsás a kedvencem a fejlécképeink közül.  

| 

| 2011.06.09. 19:40 | 

| 

|  | 

| Amami Rie Újonc 
   |   Re: VendégkönyvImádom az Anime Web oldalt és mindent ami rajta van! Hálás vagyok és köszönöm nektek, hogy a tagjaitok között tudhatom magam. AW az örök kedvenc oldalam marad már látom!!             "AnimeWeb az a hely
 Ahol mindig szívesen vagyok
 AnimeWeb az a hely
 Ahol mindig lenni akarok.

Ti vagytok a mindenem
 Ti vagytok a végzetem
 Szeretettek és imádtok
 Amiért hálás is vagyok.

AnimeWeb az a hely
 Ahol mindig kacagok
 AnimeWeb az a hely
 Ahol mindig agyalok."--->Amami Rie írása

Köszönöm szépen
    !! Nagyon jó az oldal egyébként és a fórum is! Hajrá továbbra is!! JÓK VAGYTOK!!!           

| 

| 2011.06.10. 19:35 | 

| 

|  | 

| Shiratori kun Adminisztrátor 
   |   Re: VendégkönyvKöszönjük szépen!  _________________
 ~ Shiratori kun

| 

| 2011.06.10. 19:40 | 

| 

|  | 

| GG Adminisztrátor 
   |   Re: VendégkönyvKöszönjük Nektek, Kik mindig erre tekeregtek! Nektek készül az oldal! És igyekszünk feldobni sok jóval! Régen, most és a jövőben is azon leszünk, Hogy sokszor az animéken járjon az eszünk. És megismertessük mindenkivel. És alátámasszuk hobbinkat sok érvvel. Azért hogy mindenki jól értse, Hogy miért repdesünk ettől mint a vércse. Szeretjük és odáig vagyunk érte, S ha ezt más is átérzi, már megérte!  

| 

| 2011.06.10. 21:00 | 

| 

|  | 

| Chizumi-chan Újonc 
   |   Re: VendégkönyvNagyon teccik az animeweb, az anime-leírások is sokat segítettek abban h milyen animébe kezdjek bele.    

| 

| 2011.10.02. 13:25 | 

| 

|  | 

| Chiaru Chibi 
   |   Re: VendégkönyvHuhhh... Nekem is nagyon bejön az oldal  Főleg a chat része az ami nagyon terszik. Amit talán hiányolok az az hogy elég kevesen kommentálnak. Dew ez szerintem nem az admin hibája.  AMÚGY KIRÁLY AZ OLDAL!!!!!!             _________________
 Chiaru

| 

| 2012.09.21. 12:17 | 

| 

|  | 

| -Yuki- Újonc 
   |   Re: VendégkönyvSzerintem is nagyon jó az oldal. Imádom a STUDIO GHIBLI-t     és ezért nagyon jónak tartom(és jólesik),hogy foglalkoztok vele Kedves Szerkesztők !     Amikor megtudtam,hogy le lehet tölteni az Omoide no Marnie-t majdnem leestem a székről boldogságomban    . Domou-arigatou gozeimasu .     どうもありがとうございます  Tisztelettel:  -Yuki-

| 

| 2015.04.30. 21:27 | 

| 

|  | 

| Sindel Újonc 
   |   Re: VendégkönyvKedves animeweb-es csapat! Nagyon nagyon köszönöm ezt a sok munkát, amit az animékbe fektettek, és mindezt még meg is osztjátok! Érdekes, hogy az előttem író is az Omoide no Marnie-t említette, és én is pont ennek a megtekintése után döntöttem el, hogy írni fogok. Nagyon megérintett a történet. Még az A+ idején fedeztem fel az animéket, és bár nem lettem fanatikus, de a mai napig szeretem ezt a műfajt. A legtöbb mese gyerekként idegesített, mert úgy éreztem, hogy fogyatékosnak néznek a sok bugyuta történéssel (kevés kivétellel, pl. A varázslatos iskolabusz, Tom és Jerry), így meglepődve és nagy örömmel fedeztem fel a "japán meséket". Még a kisebbeknek szánt történeteket is imádom felnőttként (pl. Chi, a cica történetét), ami kevés mostani meséről mondható el. Úgy érzem, kamaszkoromban is sokat segítettek a sorozatok a lelkemben kavargó összetett érzések megértésében és rendezésében. Köszönöm, hogy általatok ismét átélhetem ezt a varázst, mert sajnos az idegen nyelv-tudásom nagyon gyatra. Igazán hálás vagyok, hogy ilyen önzetlen és elhivatott kis csapat vagytok! Sok sikert kívánok nektek az élet minden területén! Zsófi 

| 

| 2017.03.31. 08:48 | 

| 

|  | 

| lilike23 Újonc 
   |   Re: VendégkönyvKedves Anime Web! Nagyon régen jártam már itt, de nagyon örülök, feljöttem! Eszméletlen, hogy milyen sok  munka felkerült az oldalra az utolsó látogatásom óta. Csodás munkát végeztetek/végeztek. És remélem még jó sokáig így lesz, hogy minél több embernek örömöt tudjatok okozni! Csak így tovább és minden jót kívánok nektek! Tisztelettel: Egy korábbi, de most már állandó tag!  

| 

| 2019.02.09. 23:14 | 

| 

|  | 

| kira Kouhai 
   |   Re: VendégkönyvSziasztok,régóta nem voltam már itt,de visszatértem egy kicsit,sokmiden történt azóta az életemben,de még élek,örülök hogy ismét itt lehetek    

| 

| 2024.11.02. 15:51 | 

| 

|  |