Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2789162

Regisztrált felhasználók
száma:
26901

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1687

Utolsó 5 látogatónk:
Mancs1
2024-03-28 23:08:51
bozokzozo
2024-03-28 20:46:59
Necryn
2024-03-28 17:01:48
pereiszabina
2024-03-28 12:25:32
shadowhand
2024-03-27 20:35:12
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2024 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Buta no Shogayaki



Utolsó módosítás időpontja: 2008-09-27 19:54:33
Létrehozás időpontja: 2008-09-27 00:00:00
Eddig megtekintve: 4825 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Magyarul gyömbéres sertéshúsnak lehetne fordítani, ami mindent elárul róla. Mint sok japán étel, ez is egyszerű gyors és finom. Gyakran kerül bentos dobozokba is.

Hozzávalók 4 adaghoz:
- 40 dkg kockára, vagy csíkokra vágott sertéshús,
- 2 ek. frissen reszelt gyömbér, de szerintem az őrölt is jó,
- 3 ek. szójaszósz,
- 2 ek. mirin,
- 1 ek. szaké.

A szójaszószt, a mirint, a szakét, és a gyömbért összekeverjük egy edényben. Ebben pácoljuk 5-10 percet a húst. Egy kevés olajat felmelegítünk serpenyőben és a húst megsütjük benne folyamatos kevergetés mellett. Káposztasalátával tálaljuk.

Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.