Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2259236

Regisztrált felhasználók
száma:
22357

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1580

Utolsó 5 látogatónk:
derboss
2018-07-17 15:26:33
Panzermagin
2018-07-17 15:22:08
Szabicska0314
2018-07-17 15:20:50
kuktikula
2018-07-17 15:18:22
vakama08
2018-07-17 15:15:51
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2018 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 123 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 10 

Recept - Kushidango



Utolsó módosítás időpontja: 2009-10-21 16:00:50
Létrehozás időpontja: 2008-11-29 00:00:00
Eddig megtekintve: 2384 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Nyársra húzott édes gombócok. Az animékben is gyakran találkozni ezzel az édességgel, legtöbbször fesztiválok alkalmával. Nem tartozik a könnyen elkészíthető édességek közé, de tradicionalitása miatt, legalább egyszer érdemes megpróbálkozni vele.

Hozzávalók 4 adaghoz:

- 1 1/3 csésze rizsliszt,
- 3/4 csésze meleg víz.

A szószhoz:

- 2/3 csésze víz
- 1/2 csésze cukor
- 2 1/2 ek. szójaszósz
- 1 1/2 ek. kukoricakeményítő
- 1 1/2 ek. víz
- hurkapálcikák.

A rizslisztet egy edénybe öntjük és vizet adunk hozzá. Jól összegyúrjuk és kis kerek gombócokat formálunk belőle. Forró víz felett kb. 10 percig gőzöljük a gombócokat. Ha kész lehűtjük őket és hurkapálcákra szúrjuk sorban. (3-4 galuska kerül egy pálcára) A vizet, a cukrot és a szójaszószt összekeverjük egy edényben, miközben közepes hőmérsékleten felmelegítjük. A kukoricakeményítőt keverjük el egy kevés vízzel és amikor a mártás forr hozzáadjuk gyors keverés mellett. Ha kész, levesszük a tűzről. A nyársra húzott gombócokat grillezni kezdjük és közben a mártással kenegetjük.


A videón egy eltérő készítési módot láthattok.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!








Eddigi hozzászólások száma: 4


4.

Aqualuna

2017-10-25 21:00:04

Grillrácson sütöd, vagy a sütő ill. mikró grill fokozatát használod.

3.

Babó-chan

2017-10-22 18:47:05

Mit jelent, hogy grillezni?

2.

inno

2011-10-26 18:57:10

*q*

1.

magus1

2009-10-21 17:50:20

annyira gusztusos