Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2791380

Regisztrált felhasználók
száma:
26914

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1687

Utolsó 5 látogatónk:
M4ethril
2024-04-14 18:46:32
Bumbadu
2024-04-14 18:22:15
AllenWalker
2024-04-14 14:25:05
Luni22
2024-04-12 20:13:15
Klarafedor9
2024-04-12 14:49:24
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2024 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Natto-jiru



Utolsó módosítás időpontja: 2011-04-23 19:25:47
Létrehozás időpontja: 2011-03-23 00:00:00
Eddig megtekintve: 4576 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Ez lényegében egy miso leves variáció, amit különösen télen nagyon egészségesnek tartanak Japánban. Forrón kell fogyasztani, mert úgy a legjobb az íze.

Hozzávalók (2-3 személyre):

• 5 dkg Natto (erjesztett szójabab)
• 8 dkg Daikon retek (jégcsapretek)
• 3 dkg sárgarépa
• 10 dkg taro gyökér
• 2 shiitake gomba
• ½ aburaage (olajban sült tofu szelet)
• 2 újhagyma
• 2 ek. miso-paszta

- Dashi alaplé -
• 5 dl víz
• 10g Niboshi (szárított szardínia)

Elkészítés:
A retket, a répát és a meghámozott tarót darabold fel, a gombákról vágd le a szárat és vágd a gombafejeket félbe. A tofut vágd csíkokra (előtte papírtörlővel itasd ki belőle a sütéskor benne maradt olajat). A dashi alaplében tedd fel ezeket főni, forráskor a habot szedd le, majd kb. 10 percig főzd lefedve. Ezután a lé egy adagjával keverd el a miso-pasztát, és add a leveshez. A nattót törd össze, míg egy ragacsos pépet nem kapsz. Keverj hozzá a levesből, míg felhígul, majd rakd a leveshez az egészet. Keverd össze. Forrald fel újra, ezután tálalhatod forrón, bőségesen megszórva a finomra vágott újhagymával.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!

Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Aqualuna

2011-03-24 12:22:10

Szeretem az ő videóikat használni.

1.

Usako

2011-03-23 21:10:03

Először is... a kutya imádnivaló... az étel pedig nagyon jól néz ki... és laktatónak tűnik... mert jól megvan pakolva mindennel... köszönöm a receptet... az a kutya.... nagyon cuki....