Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2654700

Regisztrált felhasználók
száma:
26362

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1682

Utolsó 5 látogatónk:
Grimlock
2022-05-19 06:06:42
Nemtudom01
2022-05-18 22:27:12
gaalpeter
2022-05-18 21:10:52
Groku
2022-05-18 17:29:02
jagamilight
2022-05-18 10:19:47
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2022 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Tebamoto kara-age



Utolsó módosítás időpontja: 2008-10-19 08:11:27
Létrehozás időpontja: 2008-10-19 00:00:00
Eddig megtekintve: 3908 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

A gyömbéres rántott csirkecomb nagyon népszerű étel japánban, mivel könnyen és gyorsan elkészíthető. Hasonlít a már korábban leírt Tori no kara-age receptjére, de ez mégis más egy kicsit.

Hozzávalók 4 főre:
- 12 db alsó csirkecomb,
- 1 darab gyömbér lereszelve (őrölt gyömbér is jó),
- 4 ek szójaszósz;
- 2 ek sake,
- Burgonya-, vagy kukorica-keményítő (szerintem a zsemlemorzsa is megteszi, ha ezek nincsenek).

Elkészítés:
A csirkecombokat megszurkáljuk villával. A szójaszószt, a sake-t és a gyömbért egy tálban összekeverjük és ebben pácoljuk a combokat kb. fél óráig. Ha a combok már eléggé megpácolódtak, akkor lecsepegtetjük róluk a pácot és meghempergetjük a keményítőben. Felforrósított olajban kb. 8-10 perc alatt arany barnára sütjük.

Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.