Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2368570

Regisztrált felhasználók
száma:
23496

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1622

Utolsó 5 látogatónk:
vegel2017
2019-06-26 08:18:25
Erister
2019-06-26 04:42:39
matyikun
2019-06-26 02:06:16
tmartin1703
2019-06-26 01:13:56
TheNightCHirs
2019-06-26 01:09:25
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Tebamoto kara-age



Utolsó módosítás időpontja: 2008-10-19 08:11:27
Létrehozás időpontja: 2008-10-19 00:00:00
Eddig megtekintve: 2234 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

A gyömbéres rántott csirkecomb nagyon népszerű étel japánban, mivel könnyen és gyorsan elkészíthető. Hasonlít a már korábban leírt Tori no kara-age receptjére, de ez mégis más egy kicsit.

Hozzávalók 4 főre:
- 12 db alsó csirkecomb,
- 1 darab gyömbér lereszelve (őrölt gyömbér is jó),
- 4 ek szójaszósz;
- 2 ek sake,
- Burgonya-, vagy kukorica-keményítő (szerintem a zsemlemorzsa is megteszi, ha ezek nincsenek).

Elkészítés:
A csirkecombokat megszurkáljuk villával. A szójaszószt, a sake-t és a gyömbért egy tálban összekeverjük és ebben pácoljuk a combokat kb. fél óráig. Ha a combok már eléggé megpácolódtak, akkor lecsepegtetjük róluk a pácot és meghempergetjük a keményítőben. Felforrósított olajban kb. 8-10 perc alatt arany barnára sütjük.








Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.