Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2791701

Regisztrált felhasználók
száma:
26914

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1687

Utolsó 5 látogatónk:
Csixie
2024-04-19 18:01:45
Mráz Anikó
2024-04-19 13:43:32
M4ethril
2024-04-14 18:46:32
Bumbadu
2024-04-14 18:22:15
AllenWalker
2024-04-14 14:25:05
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2024 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Torizosui



Utolsó módosítás időpontja: 2008-11-28 05:23:03
Létrehozás időpontja: 2008-11-28 00:00:00
Eddig megtekintve: 4492 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Hozzávalók 2 személyre:

- 2 csésze főtt rizs,
- 15 dkg csirkecomb filé feldarabolva,
- 2 ½ csésze dashi alaplé,
- 2 tojás,
- 2 evőkanál felaprított hagyma,
- 2 evőkanál miso.

Elkészítés:

Átöblítjük a főtt rizst és lecsöpögtetjük. A Dashi alaplevet egy közepes fazékba tesszük és felforraljuk. Ha forr lejjebb vesszük a hőmérsékletet és beletesszük a csirkehúst. Kb. 5 perc alatt megfő a csirke. Adjuk hozzá a rizst és ismét vegyük feljebb a hőmérsékletet, várjunk amíg újra felforr. Adjuk hozzá a misot és jól keverjük el. A tojásokat verjük fel és lassan öntsük bele a levesbe miközben kevergetjük. Szórjuk meg az aprított hagymával és vegyük le a tűzről.

Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.